2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor’da, AŞ başkanlığını yürüten Hakan Hürfikir ile “şampiyon başkan” unvanıyla kulüp tarihine geçen eski başkan Süleyman Caner’in sürpriz buluşması taraftar arasında heyecan oluşturdu. İki başkanın bir araya gelip sohbet etmesi “Süleyman Caner geri mi dönüyor” dedirttirdi.

Zonguldak Kömürspor’da aralıksız 8 yıl başkan olarak görev yapan, bu süre içinde biri Bölgesel Amatör Lig, diğeri 3. Lig olmak üzere iki şampiyonluk yaşayarak kulüp tarihine adını baş köşeye yazdıran Süleyman Caner ile Zonguldak Kömürspor AŞ Başkanı Hakan Hürfikir, Zonguldak Belediyesi tarafından yaptırılan Hayrullah Tıfıl Parkı’nın açılış törenine katıldı. Uzun aradan sonra aynı ortamda karşı karşıya gelen iki başkan, ayaküstü yaklaşık 10 dakikaya yakın sohbet etti.

Zonguldak Kömürspor Kulübü’nün başarısı ve menfaatleri doğrultusunda yıllarca kader birliği yapan, sevinci de üzüntüyü de birlikte yaşayan iki başkanı bir arada gören Zonguldak Kömürspor taraftarı, kısa süreliğine sürpriz buluşmaya yoğunlaştı.

Kırmızı-lacivertli taraftarlar, bu sırada Süleyman Caner’e yönelip “Başkan seni yine kulübün başında görmek istiyoruz. Geri dön” ifadelerinde bulundu. Taraftarın sevgisi karşısında mutluluğunu gizleyemeyen eski Başkan, “Sizleri seviyorum” karşılığını verdi.

İki başkan, açılışın başlamasıyla birlikte vedalaşıp törene yöneldi.

Bilindiği üzere kısa bir süre önce Zonguldak Kömürspor Kulübü Derneği Başkanı Salih Demir görevinden istifa etmiş, bunun üzerine kırmızı-lacivertli kulüpte Temmuz ayında yapılmak üzere kongre hazırlıkları başlamıştı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

SCANERSCANER1

Yenimahallespor’un rakibi büyük bir olasılıkla Ereğli olacak... İki Ereğli takımı çarpışacak Yenimahallespor’un rakibi büyük bir olasılıkla Ereğli olacak... İki Ereğli takımı çarpışacak

Editör: Hüseyin EKİNCİ