Zonguldakspor’un efsane tribün liderlerinden Cengiz Günay, eski futbolcu Mustafa (Mıtkı) Günay ve Çetin Günay’ın biricik anneleri Zahire Günay hayatını kaybetti.

Yaşadığı sağlık problemi nedeniyle kısa bir süre önce hastanede tedavi altına alınan anne Günay, yaşama daha fazla tutunamadı. 85 yaşında hayata veda eden Zahire Günay’ın ölümü başta Günay ailesi olmak üzere Zonguldakspor tribünlerinde derin bir acı ve üzüntü oluşturdu. Tribün liderleri, taraftar grupları ve Günay kardeşlerin yakın dostları, acı haber üzerine sosyal medya paylaşımlarıyla acıya ortak oldu.

Annesini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Cengiz Günay, acı haberi sosyal medya hesabından, “Ağlarsa anam ağlar... Bu kalp seni unutur mu? Babama kavuştun bitanem” paylaşımıyla duyurdu. 

Merhum Zahire Günay, 6 Temmuz Salı (yarın) Acılık Hz. Ali Camii’nde öğle namazına müteakip düzenlenecek cenaze töreninin ardından Zonguldak Belediyesi’ne ait Asri Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

ŞAFAK Ailesi olarak merhume Zahire Günay’a Allah’tan rahmet, Cengiz, Mustafa ve Çetin Günay kardeşler başta olmak üzere kederli ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi