2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor’a hizmet veren altyapı otobüsü yeni sezona hazırlanıyor. Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan tarafından 2019 yılında dış cephesi giydirilerek Zonguldak Belediyespor’a tahsis edilen otobüs, 2021-2022 futbol sezonu öncesi bakıma alındı. Dış cephesi yeniden giydirilen otobüs, bu sefer farklı bir şekilde dizayn ediliyor. Bir tarafında “Emeğin Başkenti Zonguldak” yazılı otobüs yine dikkatleri üzerine çekecek gibi bir görünüme kavuşacak.

Yenilenen haliyle Zonguldak Kömürspor’a hizmet vermeye devam edecek mini otobüs, idmanlara gidiş-gelişler ile Bölgesel Gelişim Akademi Ligi’nde katılacak altyapı takımları tarafından kullanılacak.

İDMAN OTOBÜSÜ TAMAM,

SIRADA TAKIM OTOBÜSÜ VAR

Zonguldak Kömürspor, yakın zamanda takım otobüsüne de kavuşacak. Yine Zonguldak Belediye Başkanı Alan’ın destekleriyle çözüme kavuşturulacak takım otobüsü için Eylül ayında yapılacak Belediye Meclis Toplantısı bekleniyor. Alan’ın, gündem maddesi olarak meclisi sunacağı otobüs önerisi kabul edildiği takdirde, Zonguldak Belediyesi’nin kiralayacağı otobüs, dış cephesi giydirilerek A takıma tahsis edilecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi