2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor, geçmiş sezonlarda olduğu gibi 2022-2023 sezonunda da kombine kart uygulamasına devam edecek. Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda 27 Ağustos 2022-29 Nisan 2023 tarihleri arasında oynanacak 19 iç saha maçını kapsayan kombine kartlar satışa sunuldu. Bin TL’den satılacak kombineler, tamamı satıldığı takdirde önemli miktarda para kaynağı sağlayacak.

Kombine kartların satılması için dört bir koldan çalışma başlatan kırmızı-lacivertli yönetim, kombinelere Zonguldak’ın yanı sıra il dışından da ilgi gösterileceği umudu taşıyor.

Öte yandan, kombine projesi kapsamında Kulüp Başkanı Sabit Danış, Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) Başkanı aynı zamanda Elcab Kablo Çaycuma Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Nejdet Tıskaoğlu’yla bir araya geldi. İstanbul’da yapılan görüşme neticesinde Tıskaoğlu, 70 adet kombine kart ile reklam panosu projesine destek olma sözü verdi.

Zonguldak Kömürspor’un Zonguldak’ın en üst kimliği olduğunu ve Zonguldaklıyım diyen herkesin kulübe sahip çıkması gerektiğinin altını çizen Tıskaoğlu, “Sabit Başkan'ın kamuoyuna verdiği güven ve hedefler bizleri inanılmaz heyecanlandırdı. Zonguldaklı olan herkes bu kulübe gücü kadar destek olmalı. Önemli bir görüşme yaptık. Görüşmelerimiz ve desteğimiz sürecek" dedi.

Tıskaoğlu’nun bu sözleri üzerine Danış, “Tıskaoğlu, Zonguldak ve Çaycuma'nın yetiştirdiği önemli sanayici iş adamı kardeşimiz. Eve dönüş projesiyle İstanbul'daki fabrikasını Perşembe beldemizdeki OSB'ye taşıdı. 250-300 Zonguldak evladına ekmek veriyor. Yeni bir fabrika yapıyor. Başka sanayicilerin de Zonguldak'a gelmesi için lobi oluşturuyor. Zonguldak Kömürspor'umuza da önemli maddi manevi destek sağlayacak. Elcap Kablo Çaycuma Gençlerbirliği Kulübü bizim alt yapımız olarak çalışacak. Tıskaoğlu’na desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum" şeklinde ifadeler kullandı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi