Yarın Kahramanmaraşspor’la karşılaşacak Zonguldak Kömürspor’un bugün Fener sahasında yaptığı idmanı ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz, kırmızı-lacivertli takımdan galibiyet beklediğini belirtti.

Zonguldak Kömürspor’a Vali Mustafa Tutulmaz’dan moral... Tutulmaz, yarın sahasında Kahramanmaraşspor’u konuk edecek kırmızı-lacivertli takımın idmanına ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu.

2. Lig Beyaz grupta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor, 4 Mart Perşembe (yarın) günü Devrek İlçe Stadı’nda Kahramanmaraşspor’la karşılaşacak. 4 maçtır galip gelemeyen haliyle moral bozukluğu içindeki takıma, Vali Mustafa Tutulmaz’dan moral desteği geldi. Tutulmaz, saat 14.00’te Fener sahasında yapılan idmanı ziyaret ederek, yanında getirdiği bir tepsi baklavayı tüm takıma ikram etti. Vali Tutulmaz’ın bu ziyareti, hem teknik ekibi, hem de futbolcu kadrosunu memnun etti.

Takıma hitaben konuştu

Vali Mustafa Tutulmaz, ziyaretinde takıma hitaben konuşma yaptı. Görev yaptığı illerde futbolla ilgili edindiği anıları takımla paylaşan Vali Tutulmaz, ardından kalan haftalar için futbolculara başarı dileğinde bulundu. Kahramanmaraşspor maçına da değinen Tutulmaz, programı uygun olduğu takdirde maça gelmeye çalışacağını, aksi halde dualarının takımın başarısı ve galibiyet için olacağını dile getirdi.

Vali Tutulmaz’ın bu sözlerine üzerine teknik sorumlu Barış Şeref ve futbolcular, 3 puan sözü vererek idmana kaldıkları yerden devam etti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi