Sosyal medyada yayınlanan bir kadının paylaşımı hızla viral oldu ve tartışmaların odağı haline geldi. Arabanın içinden yaptığı bu paylaşımda, parası olmayan erkekler hakkında yaptığı tespitlerle dikkat çekti ve hem popülerlik kazandı hem de eleştirilere maruz kaldı.

Görüntü, genç bir kadının parası olmayan erkeklere dair düşüncelerini dile getirdiği bir monolog içeriyordu. Kadın, "Maddi durumu iyi olan erkeğin telefonu karıştırılmıyor, özgürlüğüne saygı duyuluyor, şirketine müdahale edilmiyor, özel hayatı ise dokunulmaz kabul ediliyor. Ancak maddi olarak sıkıntı yaşayan erkeklere ise aynı ölçüde değer verilmiyor. Telefonlarına kadar her şeyleri sorgulanıyor, özel hayatlarına müdahale ediliyor. Çünkü neden? Özgürlükleri için bir sebep yokmuş gibi görünüyor. Özgürlükleri, maddi gelirleriyle doğru orantılı. Parayı getirirsen, sana özgürlük alanı sunarım çünkü o zaman ben de ilgilenmem gereken başka konular doğar. Görünüşte ilkel görünebilir ama aslında çok doğru" şeklinde konuştu.

Bu sözler, sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Kimi kullanıcılar maddi durumun önemini vurgularken, diğerleri ise sevginin maddiyatla ölçülemeyeceğini savundu.

Parası Olmayan Erkek

Hülya Avşar’dan sonra kırma zeytine talep arttı Hülya Avşar’dan sonra kırma zeytine talep arttı

Parası Olmayan Erkek 1

Kaynak: Haber Merkezi