Çarşamba idmanında kendini gösteren para krizi, Perşembe idmanında yerini neşeye bıraktı. Teknik ekip ve futbolcular omuz omuza verip kenetlenme örneği sergiledi. İdmandaki neşe, daha sonra futbolcu uyumunu artırıcı oyun ve ayak tenisiyle tavan yaptı.

ZONGULDAK Kömürspor, 8 Mart Pazar günü Devrek İlçe Stadı'nda Sarıyer’le oynayacağı iç saha maçının hazırlıklarına devam etti. Perşembe mesaisinde takım, Çarşamba gün ki para kriziyle baş gösteren gerginliğin aksine bu kez tam bir aile havası görüntüsü verdi.

Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda 14.30’da başlayan idman öncesi teknik direktör Serkan Afacan futbolcuları orta yuvarlakta toplayarak kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasının ardından idmanı takip eden spor medyasına yönelen Afacan ve futbolcular, el ele, omuz omuza poz vererek takımda her şeyin yolunda olduğunun mesajını verdi.

Çarşamba gün ki idmanda alacaklar dolayısıyla yaşanan kriz ve gerginliğin izlerini üzerinden attıkları görülen futbolcular, bu kez tam tersi neşeli tavırlar sergiledi. Futbolcuların neşeli halleri idmana olumlu yönde yansıdı. İstek ve arzuları üst seviyede olan futbolcular, kondisyoner antrenör Barış Şeref’in uyumu artırma adına ikili gruplar halinde yaptırdığı oyun programı ve peşine ayak tenisi futbolculardaki moral-motivasyonu daha da artırdı.

Teknik direktör Serkan Afacan, Çarşamba gün ki idmanda yaşanan para krizinin kamuoyunda kavga edildi şeklinde algı oluşturmasına anlam veremediğini söyledi.

Her takımda olduğu gibi Zonguldak Kömürspor’da da ekonomik anlamda sıkıntılar yaşandığını dile getiren Afacan, “Biz yönetimi, futbolcusu, teknik ekibi, taraftarı büyük bir aileysek bu tür sorunları kendi içimizde konuşarak halledebiliriz. Her takımda olduğu gibi bizde de ekonomik anlamda sıkıntılar var. Dolayısıyla kendi içimizdeki sorunları konuşarak halletmeye çalışıyoruz. Bu her aile için geçerli bir şey. Çok fazla büyütmemek gerek. Kavga diye bir şey söz konusu değil. Bugün ki idmanda takımdaki havayı siz de gördünüz. Gayet neşeli ve kenetlenmiş bir futbolcu topluluğu var. Bu böyle devam edecek. Biz kocaman bir aileyiz.” dedi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

 

   

  

Editör: Haber Merkezi