Misli.Com’dan canlı yayınlanacak karşılaşmayı, Mersin bölgesinden klasman hakemi Oğuzhan Aksu yönetecek.

2. Lig Beyaz grupta 16’ncı hafta karşılaşmaları bugün oynanacak. Cumartesi günü Kahramanmaraş deplasmanında erteleme mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor, hafta arası maçında lider Manisa FK’nın konuğu olacak. Karşılaşma, Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde saat 13.00’de başlayacak.

Kırmızı-Lacivertli takım bu maçla birlikte bu sezon 8’inci dış saha maçını oynayacak. Temsilcimizin bu sezon deplasmanda yüzü hiç gülmedi. 7 maçta 3 beraberlik, 4 yenilgi alan Zonguldak ekibinin yenilgisiz lider pozisyonundaki rakibi karşısında puan ya da puanlar arayacak.

Kırmızı-Lacivertliler, lider Manisa karşısında uzun aradan sonra tam kadro mücadele edecek. Sakat ve cezalıların takıma katılması üzerine teknik sorumlu Barış Şeref, Sarıyer ve Kahramanmaraş’la oynanan son iki maçta 0-0 ve 2-2 berabere kalan kadroda değişime gitti.

Zonguldak Kömürspor, bugün zorlu maçta Sinan Ören, Hakan Çevik, Ali Fırat, İlker Cihan, Ramazan Işık, Murat Türkkan, Aykut Emre Yakut, Neşet Can Bellikli, İhsan Furkan Deniz, Emre Kara ve Sinan Uzun ilk 11’iyle sahaya çıkacak.

Şeref’in, Kahramanmaraşspor’la 2-2 berabere biten erteleme maçında mücadele eden kadroda Hüseyin Yılmaz ile Oktay Pop’u kulübeye çektiği görüldü. Bu ikilinin yanı sıra Manisa’da yedeklerde Taha, Müslüm, Serbay, Yılmaz, Berkan, Yiğit, Muhammed Yasir ve Tezcan var.

Ev sahibi Manisa’nın ilk 11’ini ise Ömer Kahveci, Sertaç Çam, Ahmet Kesim, Abdurrahman Emir Alagöz, Nizamettin Çalışkan, Çağrı Giritlioğlu, Recep Burak Yılmaz, Zahit Fındık, Serdar Deliktaş, Erhan Kara ve Mustafa Durak oluşturtu.

Şanlıurfaspor’da 15 futbolcu, 1 masör ve 2 kulüp personelinde pozitif bulguya rastlandı

AFYON-ŞANLIURFA MAÇI ERTELENDİ

Beyaz grupta 16’ncı hafta karşılaşmalarına Manisa, Çorum, Kocaeli, Bursa İnegöl, Niğde, Tekirdağ, Ankara ve İstanbul Sarıyer ev sahipliği yapacak. Müsabakaların tamamı 13.00’te başlayacak. Afyonspor-Şanlıurfaspor maçı, konuk ekipte çıkan covid-19 pozitif vakalar üzerine ileri bir tarihe ertelendi.

Günün maçlarında Mersin’den Oğuzhan Aksu, Hatay’dan Deniz Kürek, İzmir’den Ferhat Kestanlıoğlu, Mersin’den Ali Rıza Altunbakır, Kocaeli’den Ömer Tolga Güldibi, Aydın’dan Eren Özyemişcioğlu ve Kocaeli’den Sait Tuzcu düdük çalacak.

GÜNÜN MAÇ PROGRAMI:

Saat 13.00 Mümin Özkasap Spor Tesisler: Manisa FK-Zonguldak Kömürspor (Oğuzhan Aksu-Mersin)

Saat 13.00 Çorum Şehir Stadı: Çorum FK-Hacettepespor (Deniz Kürek-Hatay)

Saat 13.00 Kocaeli Stadı: Kocaelispor-Uşakspor (Ferhan Kestanlıoğlu-İzmir)

Saat 13.00 İnegöl İlçe Stadı: İnegölspor-Hekimoğlu Trabzon (Ali Rıza Altunbakır-Mersin)

Saat 13.00 Niğde 5 Şubat Stadı: Niğde Anadolu FK-Erzincanspor (Ömer Tolga Güldibi-Kocaeli)

Saat 13.00 Mustafa Kemal Atatürk Stadı: Ergene Velimeşespor-Kahramanmaraşspor (Eren Özyemişcioğlu-Aydın)

Saat 13.00 TCDD Tesisleri: Ankara Demirspor-Amed Sportif (Sait Tuzcu-Kocaeli)

Saat 13.00 Yusuf Ziya Öniş Stadı: Sarıyer-Gümüşhanespor (Davut Dakul Çelik-İzmir)

Afyonspor-Şanlıurfaspor (ertelendi)

Sancaktepe FK (BAY)

17. HAFTANIN MAÇLARI (26 Aralık Cumartesi)

Kahramanmaraş-Ankara Demirspor

Şanlıurfaspor-İnegölspor

Hacettepespor-Kocaelispor

Amed Spor-Sancaktepe FK

Gümüşhane-Manisa FK

Zonguldak Kömürspor-Çorum FK

Uşakspor-Afyonspor

Hekimoğlu Trabzon-Niğde Anadolu

Erzincanspor-Ergene Velimeşe

Sarıyer (BAY)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi