Çorum deplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönen Zonguldak Kömürspor, hafta arası mesaisinde Çarşamba günü deplasmanda Hacettepespor’la karşılaşacak. Karşılaşmayı, Tekirdağ bölgesinden klasman hakemi Ozan Bileyci yönetecek. Bileyci, 8 Eylül 2019’da 1-0 kazanılan Amedspor maçının hakemiydi.

MERKEZ Hakem Kurulu, 2. Lig Beyaz grupta 19 Şubat Çarşamba günü oynanacak 24’üncü hafta maçlarında düdük çalacak hakemleri açıkladı. Kurul, Zonguldak Kömürspor’un Başkent Ankara’da Hacettepe’yle oynayacağı karşılaşmaya Tekirdağ bölgesinden klasman hakemi Ozan Bileyci’yi atadı. Bileyci, 8 Eylül 2019 tarihinde Zonguldak’ta oynanan ve Zonguldak Kömürspor’un 1-0 kazandığı Amedspor maçını yönetmişti. Bu maçtan 164 gün sonra bir kez daha Kömürspor’un maçına atanan Tekirdağlı klasmanın yardımcılıklarını İstanbul bölgesinden klasman yardımcı hakem Ufuk Uğurlu ile Tekirdağ bölgesinden klasman yardımcı hakem Berkay Daban yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi İstanbul bölgesinden klasman hakemi Serkan Ergün.

Tekirdağlı hakem, 2. Ligde en son 2 Şubat’ta Amedspor-Hekimoğlu Trabzon maçında düdük çaldı. Bu maçtan sonra Bileyci, 8 Şubat’ta 1. Ligde Eskişehirspor-Altınordu maçına dördüncü hakem olarak çıktı.

ÇARŞAMBA HAKEMLERİ 7 FARKLI BÖLGEDEN

BEYAZ grupta hafta arasındaki diğer maçlar Gümüşhanespor-Afyonspor, Hekimoğlu Trabzon-Sancaktepe FK, Şanlıurfaspor-İnegölspor, Başkent Akademispor-Çorum FK, Pendikspor-Tarsus İdmanyurdu, Samsunspor-Amedspor, Sarıyer-Kırklarelispor ve 1922 Konyaspor-Manisa FK arasında oynanacak.

Merkez Hakem Kurulu, söz konusu maçlara Tekirdağ, İstanbul, Diyarbakır, Van, Ankara, Sivas ve İzmir bölgesinden Yalçın Taşkınfurat, Selim Özen, Bayram Başkan, İlker Yasin Avcı, Efe Tanrıverdi, Çağdaş Altay, Adem Sarıtaş ve Emre Kargın’ı atadı.

24’üncü hafta öncesi Samsunspor 58 puanla lider durumda. Karadeniz ekibini 53 puanla Manisa FK, 46 puanla Sancaktepe FK, 39 puanla Hekimoğlu Trabzon ve 37 puanla İnegölspor takip ediyor.

Zonguldak Kömürspor puantajda 32 puanla 10’uncu sırada. Temsilcimiz play-off barajının 5 puan gerisinde yer alıyor.

19 ŞUBAT ÇARŞAMBA

Saat 13.30 Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı: Hacettepe-Zonguldak Kömürspor (Ozan Bileyci-Tekirdağ)

Saat 13.00 Gümüşhane Yenişehir Stadı: Gümüşhanespor-Afyonspor (Yalçın Taşkınfurat-İstanbul)

Saat 13.00 Vakfıkebir Stadı: Hekimoğlu Trabzon-Sancaktepe FK (Selim Özen-Diyarbakır)

Saat 13.00 Şanlıurfa GAP Stadı: Şanlıurfaspor-İnegölspor (Bayram Başkan-Van)

Saat 13.30 Osmanlı Stadı: Başkent Akademi-Çorum FK (İlker Yasin Avcı-İstanbul)

Saat 13.30 Yusuf Ziya Öniş Stadı: Sarıyer-Kırklarelispor (Efe Tanrıverdi-Ankara)

Saat 13.30 Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı: Samsunspor-Amedspor (Çağdaş Altay-İstanbul)

Saat 13.30 Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı: 1922 Konyaspor-Manisa FK (Adem Sarıtaş-Sivas)

Saat 13.30 Pendik Stadı: Pendikspor-Tarsus İdmanyurdu (Emre Kargın-İzmir)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi