Zonguldak’ta, yıllarını futbola adayan, eski futbolcu ve antrenör Orhan Demircan hayatını kaybetti. Derya, Orhun, Deniz ve Nil’in sevgili babaları, eski futbolcu Ayhan Demircan’ın ağabeyi, Zonguldakspor eski kaptanı Kaan Demircan’ın amcası merhum Demircan bugün ebediyete uğurlanacak.

Rahatsızlığı nedeniyle uzun süredir tedavi gören 71 yaşındaki futbol adamının hayatı futbolla iç içe geçti. Uzun futbolculuk geçmişinin ardından yeşil sahalarda antrenör olarak görev almaya başlayan Demircan, amatör ve profesyonel bir çok futbolcunun yetişmesinde büyük rol oynadı.

Zonguldakspor’un altyapısında edindiği misyon gereği gençleri futbola ve hayata hazırlayan, amatörün lokomotif kulüpleri Karaelmasspor ve Polisgücüspor’la birçok başarıya imza atan yılların futbol adamı aynı zamanda uzun süre Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Zonguldak Şubesi yönetim kurulu üyeliği ile televizyon ekranlarında spor yorumculuğu yapmıştı.

TÜFAD ACIYI  PAYLAŞTI

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Zonguldak Şubesi, eski yönetim kurulu üyesi ve yılların antrenörü için başsağlığı mesajı yayınlayarak Demircan ailesinin acısına ortak oldu. Mesajda, "Sevgili ve saygıdeğer değerli antrenörümüz ve yıllarca yönetim kurulu üyeliğimizi yapan ilimiz futboluna hem oyuncu, hem de antrenör olarak büyük hizmetleri dokunan Orhan Demircan hocamızı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Hocamıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına, spor camiasına başsağlığı dileriz” denildi. TÜFAD'ın yanı sıra kulüpler, antrenörler, yöneticiler ve futbolcular değerli futbol adamının vefatı üzerine üzüntü ve acıyı dile getiren mesajlar paylaştı. 

Zonguldak amatör futbolunda önemli izler bırakarak aramızdan ayrılan Orhan Demircan bugün ebediyete uğurlanacak. Merhum Demircan, Uzunmehmet Camii’nde ikinci namazına müteakip düzenlenecek cenaze töreninin ardından Asri Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

ŞAFAK Gazetesi olarak merhum Orhan Demircan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi