Birinci Amatör Küme’de sezonun flaş takımlarından Karamanspor, ikinci yarı öncesi kadrosuna takviyelere devam ediyor.

Merkez B grubu ekibi, Kilimli Belediyespor’dan stoper Kamuran Selver ile yine Üzülmezspor’dan sağ kanat Berkay Çolakoğlu’ndan sonra 31 yaşındaki sağ bek Uğurcan Özkan ile 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Mert Öksüz’ü kadrosuna dahil etti. Bu iki futbolcu 2021-2022 sezonuna Süper Amatör Lig ekibi Üzülmezspor’da başlamıştı.

Kulüp yönetimi, iki yeni transferin lisans işlemlerini başlattı. Cuma gününe kadar çıkacak olan lisanslar üzerine Özkan ile Öksüz, Beycuma Cezaevispor’la oynanacak maçın kadrosuna yer alacak. Selver ile Çolakoğlu’nun lisansları daha önce çıkarılmıştı.

ZİRVE ORTAĞI

Serkan Erişoğlu’nun antrenörlüğünü yaptığı Karamanspor, bu sezon yaptığı çıkışla dikkatleri üzerine çekti. 7 takımlı grupta Tersanespor ve Elvanpazarcıkspor’la birlikte şampiyonluk mücadelesi veren mavi-beyazlı takım, ilk yarıyı ilk ikiyi oluşturan bu iki takımın 1 puan gerisinde tamamladı.

Devre arası takviyeleriyle ikinci yarıya daha güçlü bir şekilde çıkacak Karamanspor, Beycuma Cezaevispor maçıyla açacağı ikinci yarı perdesini sırasıyla Elvanpazarcıkspor, Maden İşçileri Topbaşıspor, Zonguldak Gençlikspor, Güvenlikgücüspor ve Tersanespor maçıyla kapatacak.

Karaman ekibi, ilk yarıda bu takımlarla oynadığı maçlarda Beycuma Cezaevispor’u 2-0, Maden İşçilerispor’u 2-0, Zonguldak Gençlikspor’u 4-1, Güvenlikgücüspor’u 5-0 yenmiş, Tersanespor’la 1-1 berabere kalmış, Elvanpazarcıkspor’a da 1-0 yenilmişti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi