Kozlu Belediyespor’dan bir transfer daha... 5 yıl aradan sonra mücadele edeceği Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk peşinde koşacak olan yeşil-beyazlı kulüp, İkinci Başkan Deniz Yayalar’ın uzun zamandır görüşme halinde olduğu Trabzonlu forvet oyuncusu Kerem Can Taşkara’yı yeni sezon kadrosuna dahil etti.

Geçen hafta prensip anlaşmasına varılan 23 yaşındaki forvet, dün Kozlu’ya gelerek Yayalar’la buluştu. Yapılan görüşmede kesin anlaşmanın sağlanması üzerine yeni transfer için imza töreni düzenlendi. Yeşil-Beyaz formayı sırtına giyen Taşkara, Deniz Yayalar’ın huzurunda attığı imza ile resmen Kozlu Belediyesporlu oldu.

1,87 boyundaki yeni forvet, geçen sezon Tire 2021 FK’da forma giydi. Profesyonel lig geçmişi bulunan Kerem Can’ın TFF 3. Ligde 30 maçı var.

İmza sonrası duygularını dile getiren yeni transfer, “Kozlu Belediyespor’da olmaktan dolayı son derece mutluyum. Hedefi olan bir kulübe geldim. Yeni sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum. Gollerimle Kozlu Belediyespor’u hedeflenen şampiyonluğa taşımak istiyorum” dedi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi