*** Zonguldak Kömürspor’da İhsan Furkan sevinci. Sağ kenar oyuncusu, uzun sakatlık dönemini atlatıp takıma katıldı.

İkinci yarının formda ismi, 23’üncü haftada deplasmanda Ankara Demirspor’la oynanan maçın 24’üncü dakikasında yaşadığı sakatlık üzerine maça devam edememiş, yapılan kontrollerinde sol arka adalesinde ikinci derecede yırtık tespit edilmişti. Bunun üzerine tedavisi başlayan kırmızı-lacivertli futbolcu, yaklaşık bir aylık aranın ardından takıma katıldı. Tedavi sürecinde İhsan Furkan, Amed Sportif, Kahramanmaraşspor ve Erzincanspor’la oynanan maçlarda forma giyemedi.

Formunu yakalamaya çalışıyor

Takımla çalışmalara başlayan İhsan Furkan, tedavi süresi boyunca oluşan fizik-kondisyon açığını kısa sürede kapatacak. Formunu yakalamaya çalışan kenar oyuncusunun 14 Mart Pazar günü Hekimoğlu Trabzon’la oynanacak maçta 18 kişilik kadroda yer bulması bekleniyor.

Teknik sorumlu Barış Şeref, İhsan Furkan’ın takıma katılmasının sevindirici bir durum olduğunu belirterek, “Sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı bir süreç yaşamıştık. Bildiğiniz gibi Hakan takıma katılıp oynamaya başlamıştı. İhsan Furkan da tedavi sürecini tamamlayıp aramıza katıldı. Bu sevindirici bir gelişme. Kadromuz genişleyecek, alternatif oyuncu sayımız artacak.” dedi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi