Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Şenol Demir, Bolu kampında Şanlıurfaspor’la oynanan ve 1-1 berabere sona eren maçın ardından, karşılaşmayı takip eden spor medyasına açıklamalarda bulundu. Zonguldaklı teknik adam, artık üst sıralara oynamanın zamanının geldiğinin altını çizdi.

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Zonguldak Kömürspor, 1 Ağustos Pazartesi günü başlayan ikinci etap kampını yarın Bursa Yıldırımspor’la oynayacağı son hazırlık maçıyla noktalayacak. Kırmızı-Lacivert temsilcimiz, ilk üç hazırlık maçında Çankaya FK’yı 2-1 yenerken, Iğdır FK ve Şanlıurfaspor’la 1-1 berabere kalmıştı.

KAMP ÇOK VERİMLİ GEÇTİ

İyi bir kamp dönemi geçiren, her geçen gün performans seviyesini yukarıya çıkaran ve olgunlaşan kadrosuyla hazırlıkların artık son dönemine giren Zonguldak Kömürspor’da teknik direktör Şenol Demir, kampın çok verimli geçtiğini, sabah-akşam yapılan antrenman uygulamalarından istediklerini aldığını söyledi.

Futbolcuların isteği ve özverisine dikkat çeken kırmızı-lacivertli teknik adam, ilk günden bugüne dek gelinen süreçte çok iyi yol aldıklarını, hem bireysel, hem de takım performansının her geçen gün yukarıya çıktığını belirtti.

Takıma katılan yeni futbolcular olduğunu, tespit edilen eksik noktalara mali imkanlar elverdiği takdirde bir-iki takviye daha yapacaklarını dile getiren Şenol Demir, uzun lig maratonunda herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmamak için alternatifli bir kadro oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

TRANSFER HER AN OLABİLİR

Takım içinde rekabeti artırmak isteğine dikkat çeken Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu, “Mevcut kadromuza yaptığımız takviyeler var. Transferi henüz bitirmiş değiliz. Hesapta olmayan nedenlerden dolayı mevkilerde açık çıkıyor. Bu yüzden her mevkide en az bir alternatif olsun istiyoruz. Kadromuzu büyük ölçüde tamamladık ancak bir-iki kilit mevkiye transfer düşünüyoruz. Mali şartlarımıza göre bu mevkileri kısa sürede takviye edeceğiz” dedi.

YUKARILARIN TAKIMI OLACAĞIZ

Şenol hoca, 28 Ağustos’ta başlayacak ligde hedefin ne olacağına dair sorulan soruya net ifadelerle cevap verdi.

Zonguldak Kömürspor’un artık yukarıya oynama zamanının geldiğini, kendisinin de yeni sezonda üst sıraları zorlayan bir hoca profili çizmek istediğini dile getiren Demir, “Hazırlıklarımızın artık son aşamasındayız. 28 Ağustos’ta sezonu Fethiyespor maçıyla açacağız. Hedefimiz Play-Off. Lige ve rakiplere bakıldığında bu biraz zor gibi gözükse de sonuna kadar yarışın içinde olacağız. Takıma güveniyorum. Zonguldak Kömürspor artık Play-Off yarışının içinde olmalı. Statü değişti, 6’ncı sıradaki takım da Play-Off’a dahil olacak. Bu durum bir fırsat. 6’ncılığa kadar şansımız var. Bunu değerlendireceğiz. Hedefimiz kesinlikle Play-Off. Zonguldak Kömürspor’u yukarıya taşımak istiyorum. Camia olarak bütünleşip bunu başaracağımıza inancım tam” şeklinde ifadelerde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi