Bölgesel Amatör Ligde 7’nci sezona hazırlanan Ereğli Belediyespor, 2020-2021 sezonu kadrosu için transfere başladı. Teknik direktör konusunu Ercan Yaman’la halleden Eflatun-Beyazlı kulüp, oluşturulan transfer komitesiyle birlikte iç ve dış transfere yoğunlaştı.

İç transferde geçen sezon ki mevcut kadroda yer alan Emre Berkan ve Ercan’la yeniden anlaşan Ereğli Belediyespor, dış transferde kaleci Sefa Erdal’dan sonra sağ kenar oyuncusu Adem Demiroğlu’yla da anlaşmaya vardı. Samsunlu futbolcu, dün Ereğli’ye gelerek eflatun-beyazlı yöneticilerle masaya oturdu. Yapılan görüşmede şartlarda anlaşmaya varılması üzerine Adem, kendisini eflatun-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

4 yıl sonra yeniden Zonguldak serüveni

14 yıllık futbol geçmişinde Çarşambaspor, Turhalspor, Kozlu Belediyespor, Talasgücü Belediyespor, Kayseri Sağlıkspor ve Keçiören Belediyesi Bağlumspor formaları giyen sağ kenar oyuncusu Zonguldak’a hiç yabancı değil. Tecrübeli oyuncu 2015 ve 2016 yıllarında kariyerinin iki yılını Kozlu Belediyespor’da geçirdi.

Yeni sezonda Ereğli Belediyespor’da farklı bir lig heyecanı yaşayacak Adem’in, Bölgesel Amatör Ligde 87 resmi lig maçı var. Samsunlu, Eflatun-Beyazlı formayla bu sayıyı hem 100’ün üzerine çıkarmak, hem de şampiyonluk hedefliyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi