Bölgesel Amatör Lig 5’nici grupta 6’ncı hafta, bugün Ereğli, Devrek, Bolu Yeniçağa, Ankara Gölbaşı, Kastamonu ve Ankara Polatlı’da oynanan maçlarla geride kaldı.

Günün maçları neticesinde 4 takım galibiyet sevinci yaşadı. Galip gelen takımları Ereğli Belediyespor, Devrek Belediyespor, Bartınspor ve 1926 Polatlı Belediyespor oluşturdu. Ligden çekilen Kardemir Karabükspor’la karşılaştığı için Çilimli Belediyespor 3-0 hükmen galip ilan edildi. Bu takımlardan Ereğli, Devrek ve 1926 Polatlı evinde kazandı. Deplasmanda galip gelen tek takım Bartınspor oldu.

1-1 biten Yeniçağaspor-Kozlu Belediyespor maçı ve 0-0 sona eren Kastamonu Özel İdare-Karabük İdmanyurdu maçlarında skor dengesi bozulmadı. Bu 4 takım puanları paylaştı.

KOZLU LİDER OLABİLİRDİ

Zirve takımı Kozlu Belediyespor, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Bolu Yeniçağaspor’la 1-1 berabere kaldı. Bu beraberlik üzerine Kozlu, liderlik şansını kaçırdı. Çünkü aynı saatlerde lider Kastamonu Özel İdare ile Karabük İdmanyurdu arasındaki maç berabere sona erdi.

Zirvede bu iki beraberlik üzerine puantajdaki sıralamada bir değişiklik olmadı. 14’er puanla ilk ikiyi oluşturan Kastamonu ile Kozlu, haftayı yine puan puana kapattı.

Zirve ortağı iki takımın 2’er puan bırakması, alttaki takımların aradaki puan farkını kapatmasını sağladı. Bartınspor 13 puanla ilk ikinin hemen ardında yer alırken, 12’şer puanı bulunan Karabük İdmanyurdu ile Çilimli Belediyespor 4 ve 5’inci sırayı oluşturdu.

Günü galibiyetle kapatan temsilcilerimizden Ereğli Belediyespor 10 puana, Devrek Belediyespor 9 puana ulaşarak, puantajın 6 ve 7’nci basamağında sıra aldı.

Puan tablosunun kalan bölümünde 8 puanla 1926 Polatlı Belediyespor, 6 puanla Gölbaşı Belediyespor, 5’er puanla Kavaklıderespor ve Yeniçağaspor, 3’er puanla Boyabat 1868 ve 1074 Çankırıspor sıralanıyor.

TOPLU SONUÇLAR

Gölbaşı Belediyespor-Bartınspor:1-2

Yeniçağaspor-Kozlu Belediyespor: 1-1

Kastamonu Özel İdare-Karabük İdmanyurdu: 0-0

1926 Polatlı Belediyespor-Boyabat 1868:1-0

Devrek Belediyespor-174 Çankırıspor:2-1

Ereğli Belediyespor-Kavaklıderespor:1-0

Gölbaşı Belediyespor-Bartınspor:1-2

Çilimli Belediyespor-Kardemir Karabükspor: 3-0 (H)

HAFTANIN MAÇLARI

1074 Çankırıspor-Ereğli Belediyespor

Bartınspor-Yeniçağaspor

Çilimli Belediyespor-Gölbaşı Belediyespor

Karabük İdmanyurdu-1926 Polatlı Belediyespor

Kavaklıderespor-Kastamonu Özel İdare

Kozlu Belediyespor-Devrek Belediyespor

Boyabat 1868-Kardemir Karabükspor: 3-0 (Hükmen)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi