Beşiktaş ve Fenerbahçe’de forma giyen eski Milli futbolcu aynı zamanda futbol yorumcusu Tümer Metin, yıllar önce formasını giydiği Kozlu Belediyespor’u 3. Ligde görmek istiyor.

Sık sık geldiği memleketinde yakın arkadaşı olan Kozlu Belediyespor Kulübü İkinci Başkanı Deniz Yayalar’la bir araya gelerek gündeme dair sohbet eden Metin, futbol üzerine yapılan konuşmalar sırasında Kozlu Belediyespor’a profesyonel ligin yakışacağını ifade ederken, bu konuda gerekli desteği vereceğini söyledi.

Futbolun artık pahalı bir sektör olduğunun altını çizen, amatör ya da profesyonel ayırt etmeksizin hedefe oynayacak bir takım kurmak için iyi bir mali bütçenin oluşturulması gerektiğine dikkat çeken eski Milli futbolcu, Deniz Yayalar ve ekip arkadaşlarına 2022-2023 sezonu öncesi kolaylık ve başarı diledi.

Eski bir Kozlu Belediyesporlu futbolcu olarak Kozlu Belediyespor’u 3. Lige görmeyi kendisini çok mutlu edeceğini kaydeden Tümer Metin, bu doğrultuda yeşil-beyazlı kulübe elinden gelen desteği vereceğini dile getirdi.

İkinci Başkan Deniz Yayalar, Tümer Metin’in Zonguldak ve Kozlu için bir marka olduğunu belirtirken, “Tümer Metin’in yeni sezonda Kozlu Belediyespor’un başarılı olacağından hiçbir şüphesi yok. Kendisi Kozlu Belediyespor’da yetişen bir futbolcu olarak, kulübün profesyonel lige çıkmasını canı gönülden istiyor. Dolayısıyla destek adına her zaman yanımızda olduğunu ifade etti. Tümer Metin’in yanımızda olması bize güç katacak. İnşallah el birliği verip Kozlu Belediyespor’u 3. Lige çıkaracağız” şeklinde ifadelerde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi