*** Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, şehrin tek profesyonel takımı Zonguldak Kömürspor’a, 2019-2020 sezonu için takım otobüsü tahsis etmeye hazırlanıyor. Dış cephesi giydirilmiş takım otobüsü, kısa süre içinde takımın hizmetine girecek.

ZONGULDAK Kömürspor’a otobüs müjdesi... Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda Amed Sportif’le oynanan 2’nci hafta maçının ardından bir kez daha gündem konusu olan takım otobüsü sorunu ortadan kaldırılacak.

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, antrenman ve maçlara belediyeye ait eski halk otobüsleriyle gidip gelen takım için dış cephesi giydirilmiş otobüs tahsis edecek. Alan’ın, bu duyarlı hareketi Zonguldak Kömürsporlu teknik ekip ve futbolcularda büyük mutluluk oluşturdu. Otobüs konusunda girişimlere başlayan Belediye Başkanı Alan, dış cephe monte işlemi tamamlandıktan sonra otobüsü 2019-2020 sezonu için kulübe tahsis edecek.

Bölgesel Amatör Ligde mücadele ettiği yıllarda kendisine ait otobüsü ekonomik nedenlerden dolayı satmak zorunda kalan Zonguldak Kömürspor, 2013-14 sezonundan bu yana 6 yıldır deplasman maçlarına kiraladığı özel otobüslerle gidiyor.

MÜJDEYİ VERDİ

Bu arada Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, A takım otobüsü için lacivert-kırmızılı camiaya müjdeli haberi verdi.

Başkan, kendisine ait sosyal hesabından yaptığı açıklamada, “Şehir dışında olduğum için Amed Sportif’le oynanan maçta takımın yanında olamadım. Öncelikle tüm takımı galibiyetten ötürü tebrik ediyorum. Galibiyetin peşine bu müjde ve sözü vermek istiyorum. Hem Belediye başkanınız, hem de sizler gibi Zonguldak Kömürspor sevdalısı kardeşiniz olarak en kısa sürede İşçi Milli takımımız ve madenci torunları için gereken yapılacaktır. Amed Sportif galibiyetini bizlere hediye eden futbolcularımıza, teknik heyetimize, kulüp yönetimine ve büyük Zonguldak Kömürspor taraftarına söz veriyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi