ZONGULDAK’TA, amatör futbolun sorunları masaya yatırıldı. Futbola yön veren taban birlik başkanları, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda buluşarak sorunların çözümü konusunda fikir ve çözüm üretti.

Amatör futbolun kalkınması, marka değeri ve kalitenin artması için yoğun çaba içinde olan taban birlik başkanları, uzun zamandır planlanan toplantı için bir araya geldi.

Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Bölgesel Kurul Üyesi Erol Pesen, TÜFAD yönetim kurulu üyesi Nihat Ürer, İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış, TFFHGD Başkanı Ümit Kaya, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bülent Tuna başta olmak üzere yönetim kurulu ve üyelerin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, amatör futbol ve sporun temel sorunları masaya yatırıldı.

Yapımı devam eden ve 2020 yatırım projesi kapsamına alınan spor tesislerinin ilk gündem maddesi olduğu toplantıda, amatör spor kulüplerinin yaşadığı sıkıntılar dile getirildi.

Antrenör ve hakem camiasındaki sorunların da gündeme getirildiği toplantıda, çözüm konusunda farklı fikir ve alternatifler üretildi.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir, toplantının çok olumlu geçtiğini, bundan böyle her ay tüm birlik başkanlarının katılımıyla bir araya gelineceğini belirtti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi