Zonguldak Kömürspor’un orta saha oyuncusu Eyüp Akcan, iki maçlık ayrılığın ardından takıma dönmeye hazırlanıyor. 10’uncu haftada Kırklarelispor’la oynanan maçta aldığı darbe sonucu dizinde açılma meydana gelen genç orta sahanın tedavisi iki haftalık BAY arasında bitti. Sakatlığının izlerini üzerinden atarak formunu yakalayan Eyüp, mental ve fizik açıdan kendisini tamamen Cumartesi günü oynanacak Bucaspor 1928 maçına odaklamış durumda.

Teknik direktör Şenol Demir’in ilk 11’de oynatmaya hazırlandığı Eyüp, Fener sahasındaki idmanda üst seviye istek ve arzusuyla dikkat çekti. Sakatlık öncesi oynadığı 10 maçta takımın en çalışkan isimleri arasında yerini alan genç oyuncu, Bucaspor maçında da büyük sorumluluk üstlenecek.

EN İYİ SONUCU ALIP DÖNECEĞİZ

Zorlu 90 dakikaya her yönüyle hazır olan Kırmızı-Lacivertli futbolcu spor medyasına konuştu. Takım halinde maça hazır olduklarını belirten orta saha oyuncusu, “Maalesef kötü bir süreçten geçiyoruz. Ligde istediğimiz konumda değiliz fakat düzeleceğiz. Ligin başında da şuan ki durumu yaşamıştık. Bunun neticesinde güzel bir reaksiyon vererek, karşılığında 5 maçta 13 puan almıştık. Yine aynı reaksiyonu vermek istiyoruz. İki haftalık BAY arasının ardından Bucaspor maçıyla lige döneceğiz. Bu maçtan en iyi neticeye alıp çıkışa geçmek istiyoruz. Devre arasına kadar önümüzde oynayacağımız 5 maç var. En iyi sonuçları alıp ilk yarıya en iyi yerde girmeyi hedefliyoruz” dedi.

Sakatlığı nedeniyle son iki maç forma giyemeyen Eyüp Akcan, öncesinde forma giydiği 10 maçın 7’sinde ilk onbirde görev alırken, toplamda 610 dakikalık performans ortaya koydu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi