Yeni mekan oldukça geniş ve ferah. Devam eden pandemi nedeniyle salon ve spor aletleri her gün dezenfekte ediliyor ayrıca antrenmanlar sırasında sosyal mesafeye dikkat ediliyor. 7’den 77 tüm herkese iyi bir çalışma ortamı sunan Enfit Club, yeni üyelerini bekliyor.

ZONGULDAK’TA sağlıklı yaşamın tercih edilen adreslerinden biri olan Enfit Club Fitness Center, yeni mekanı ve yüzüyle hizmet vermeye başladı.

Mart ayında başlayan koronavirüs salgını nedeniyle 3 aya yakın süre kapalı kalan Enfit Club, 1 Haziran’da normal yaşama dönüşle birlikte yeniden kapılarını açtı. 2013 yılından bu yana sürdürdüğü başarılı çalışmalarıyla 7’den 77’ye tüm herkesi sağlıklı yaşama teşvik eden salon, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Beyaz Evler Caddesi’nde yenilenen salon, alet ve yüzüyle hizmete başladı.

Sporun her kademesinde önemli görevlerde bulunan Gonca kardeşlerin çalıştırdığı fitness salonu, normalleşmenin ardından sağlıklı yaşam, fit ve formda kalmanın dışında vücut geliştirmek isteyen gençlerin uğrak adresi oldu.

Kulüp müdürlüğünü İhsan Ünver’in yaptığı Enfit Club, uzman antrenörler eşliğinde haftanın 6 günü hizmet veriyor. Hafta içi sabah 09.00, akşam 10.00, Cumartesi günü sabah 10.00, akşam 20.00 saatleri arasında faaliyet gösteren salonda pandemi dolayısıyla hijyen kuralları üst seviyede tutuluyor. Her sabah mesai öncesi sorumlu personel tarafından dezenfekte edilen salon ve spor aletleri, bu yönüyle vatandaşın aklında pandemiye dair her hangi bir soru işareti kalmasını önlüyor. Hijyen kurallarının yanı sıra antrenmanlar sırasında en az 1,5 metre olan sosyal mesafeye de dikkat edilerek, üyelere sağlıklı bir çalışma ortamı oluşturuluyor.

Sağlıklı bir hayat için spor yapın, sporla kalın

Eskisine göre daha geniş ve ferah alana sahip Enfit Clup Fitness Center, sağlıklı yaşam başta olmak üzere vücut geliştirme, formda ve zinde kalma konularında alternatifi bol ekipmanlarla üyelerine farklı antrenman uygulamaları yapma imkanı sağlıyor.

Uzman antrenörlerin bire bir ilgilendiği üyeler, düzenli ve ciddi çalışma egzersizleriyle hem sağlıklı bir yaşam sürüyor, hem de fit ve sıkı bir vücuda sahip olarak kendini çok mutlu hissediyor.

Enfit Club Fitness Center’e üye olmak isteyenler, 0 535 061 65 92 nolu telefondan gerekli bilgileri alıp sonrasında periyodik olarak çalışmalara başlayabilir.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi