Birinci Amatör Küme Orhan Demircan sezonunda bir hafta daha geride kaldı. Cumartesi-Pazar maçlarıyla birlikte Merkez grubunda 8’inci hafta, Ereğli grubunda 7’nci hafta, Çaycuma grubunda 4’üncü hafta tamamlandı.

3 grupta 15 maç oynandı. Bu maçlarda futbolseverler 42 gol gördü. Bu gollerin 18’i Merkez, 11’i Ereğli, 13’ü Çaycuma’da kaydedildi. Haftanın en farklı galibiyetini Çaycuma grubunda, Veliköyüspor’u 5-0 yenen İstasyon Gemicilerspor aldı.

Bu haftaki maçlar neticesinde 11 takım galip geldi, 4 maç skor eşitliğiyle sona erdi. Tersanespor, Zonguldak Gençlikspor, Beycuma Cezaevispor, Üzülmezspor, İstasyon Gemicilerspor, Kayıkçılar Gençlerbirliği, Saltukovaspor, Ortacıspor, Zonguldak Ereğlispor, Kandilli Belediyespor ve Gülüç Belediyespor galip gelen takımları oluşturdu. Karadonspor-Ayiçispor, Capeti Merkez Atölyesispor-Karamanspor, Sücüllü Yalıboyuspor-Gümelispor, Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği-Gökçebeyspor maçlarında skor eşitliği bozulmadı.

BEYCUMA CEZAEVİSPOR

YENİLGİSİZ LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

12 takımdan oluşan Merkez grubunda 8’inci hafta geçildi. Zirvede, Beycuma Cezaevispor ile Karaelmasspor arasındaki karşılaşma, Beycuma ekibinin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Haftaya yenilgisiz unvanla lider giren Beycuma Cezaevispor, bu galibiyetle hem puanını 20’ye çıkarıp liderliğini sürdürdü, hem de yenilmez unvanını korudu.

Lideri 17’şer puanla iki takım takip ediyor. İnağzıspor’u 3-0 yenen Üzülmezspor ile Ayiçispor’la 1-1 berabere kalan Karadonspor eşit puanlara sahip.

2 ve 3’üncü basamağı oluşturan bu iki takımı 16 puanla Karaelmasspor, 13 puanla Tersanespor, 12 puanla Ayiçispor, 11 puanla Zonguldak Gençlikspor, 10 puanla Cumayanı Gençlikspor takip ediyor. Çift haneli rakamlara ulaşan bu takımların ardından 9 puanla Capeti Merkez Atölyesispor, 3’er puanla Gökelspor ile İnağzıspor, 2 puanla Karamanspor geliyor.

MERKEZ GRUBU

TOPLU SONUÇLAR

Tersanespor-Gökelspor: 5-2

Zonguldak Gençlikspor-Cumayanı Gençlikspor:1-0

Karaelmasspor-Beycuma Cezaevispor :0-1

Capeti Merkez Atölyesispor-Karamanspor:2-2

Karadonspor-Ayiçispor:1-1

İnağzıspor-Üzülmezspor: 0-3

HAFTANIN MAÇLARI

Beycuma Cezaevispor-Ayiçispor

Cumayanı Gençlikspor-Karaelmasspor

Üzülmezspor-Zonguldak Gençlikspor

Karamanspor-İnağzıspor

Gökelspor-Capeti Merkez Atölyesi

Tersanespor-Karadonspor

ZİRVEDE KAFA KAFAYA İKİ TAKIM VAR

10 takımın mücadele ettiği Ereğli grubunda 7’nci hafta geçildi. İlk ikide puan puana sıralanan Zonguldak Ereğlispor ile Ortacıspor, haftayı yine puan puana kapattı. Zonguldak Ereğlispor, Neyren Gökçelerspor’u 3-1, Ortacıspor da Tepeören Gençlikspor’u 2-1 yenerek zirve yürüyüşlerine el ele devam etti.

Zirve ortağı iki takımı, 15 puanla Gülüç Belediyespor, 13 puanla Tepeören Gençlikspor izliyor. Balıspor’u 2-1 mağlup eden Gülüç takımı, bu sonuçla yenilmezlik unvanını korudu. Sarı-Kırmızılı takım, grupta yenilgi almayan tek takım olarak dikkat çekiyor.

Puantajda tek haneli rakamlarda kalan Sücüllü Yalıboluspor, Balıspor ve Kandilli Belediyespor 7’er puana sahip. 5, 6 ve 7’nci sırayı paylaşan bu 3 takımın ardından 6 puanla Neyren Gökçelerspor, 5 puanla Gümelispor, 2 puanla Ereğli Karadenizspor geliyor.

EREĞLİ GRUBU

TOPLU SONUÇLAR

Sücüllü Yalıboyuspor-Gümelispor: 0-0

Tepeören Gençlikspor-Ortacıspor: 1-2

Zonguldak Ereğlispor-Neyren Gökçelerspor: 3-1

Kandilli Belediyespor-Ereğli Karadenizspor: 1-0

Gülüç Belediyespor-Balıspor: 2-1

HAFTANIN MAÇLARI

Gümelispor-Neyren Gökçelerspor

Ereğli Karadenizspor-Sücüllü Yalıboyuspor

Ortacıspor-Kandilli Belediyespor

Balıspor-Tepeören Gençlikspor

Gülüç Belediyespor-Zonguldak Ereğlispor

ÇAYCUMA’DA ZİRVEDEKİLER YENİŞEMEDİ

8 takımlı Çaycuma grubunda 4’üncü hafta, zirvede düelloya sahne oldu. İlk 3 haftayı galibiyet serisiyle geride bırakan Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği ile Gökçebeyspor, 4’üncü hafta maçında karşı karşıya geldi. 90 dakika mücadelesi karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. Bu beraberlik üzerine ilk puan kayıplarını yaşayan iki zirve takımı 10’ar puanla sıralandı.

Yenilgisiz iki takımı, 9 puanla Kayıkçılar Gençlerbirliği takip ediyor. Kayıkçılar ekibi, haftayı 2-1’lik Nebioğlu Gençlikspor galibiyetiyle kapattı.

İlk 3’ün ardından oluşan tabloda, Velioğlu Gençlikspor 6 puanla 4’üncü, İstasyon Gemicilerspor 5 puanla 5’inci, Saltukovaspor 4 puanla 6’ncı, Nebioğlu Gençlikspor 1 puanla 7’nci, Veliköyüspor puansız son sırada yer aldı. Veliköyüspor, 30 takımın mücadele ettiği ligde henüz puan alamayan tek takım olarak dikkatleri üzerine çekti.

ÇAYCUMA GRUBU

TOPLU SONUÇLAR

Veliköyüspor-İstasyon Gemicilespor: 0-5

Nebioğlu Gençlikspor-Kayıkçılar Gençberbirliği:1-2

Saltukovaspor-Velioğlu Gençlikspor: 3-0

Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği-Gökçebeyspor:1-1

HAFTANIN MAÇLARI

Veliköyüspor-Nebioğlu Gençlikspor

Kayıkçılar Gençlerbirliği-Saltukovaspor

Velioğlu Gençlikspor-Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği

Gökçebeyspor-İstasyon Gemicilerspor

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi