Birinci Amatör Küme ekiplerinden Beycuma Cezaevispor, transferde hızlı ilerliyor. Dış transferde ilk imzayı geçen hafta sonu Elvanpazarcıkspor’dan Emre Taşçı ile Miraç Hamzaçebi’ye attıran Beycuma temsilcisi, haftanın ilk mesai gününde iki transfer daha yaptı. İdari Menajer Mustafa Aydın’ın yürüttüğü transfer çalışmaları kapsamında, geçen sezon Karamanspor’da oynayan orta saha Muhammet Baş ile ön libero Kamuran Selver’le anlaşmaya varıldı. Anlaşma sonrası Beycuma Cezaevispor formasıyla poz veren Baş ile Selver, şampiyonluk yolunda takıma büyük katkı sağlayacak.

Geçen sezon küme düşmeme mücadelesi veren Beycuma Cezaevispor’u yeni sezonda zirveye taşımak isteyen ve bu doğrultuda kısa sürede 4 önemli oyuncunun transferini sağlayan Mustafa Aydın, transferlerin devam edeceğini belirtirken, “İyi ve kaliteli bir kadro oluşturup Birinci Amatör Küme’ye heyecan katacağız. Hedefimiz Beycuma Cezaevispor’u bir üst lig olan Süper Amatör Lige çıkarmak” dedi.

Aydın, transferde titiz davrandıklarını, lisansları elinde olup da serbest kalmış oyunculara teklifte bulunduklarını, hiçbir kulübün kendi yetiştirdiği ya da anlaştığı futbolculara kesinlikle transfer teklifinde bulunmadıklarını sözlerine ekledi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi