Zonguldak’ta, hentbol antrenörü Emre Kocaman’ın altyapıdan yetiştirdiği hentbolcular Mehlika İnal ile Buğra Olgun Milli takım hayallerine ulaştı. Yetenekli iki hentbolcu, U17 Milli takım hazırlık kampına davet edildi. Hentbola başladıkları günden bu yana hızlı bir gelişim gösteren sporcuların Milli takıma çağırılması, antrenör Emre Kocaman’a büyük gurur yaşattı.

Sporcularından övgüyle bahseden Kocaman, kariyerlerinin başında olan Mehlika ile Buğra’nın ileride A Milli takım düzeyine yükseleceğine inanıyor.

Milli takım heyecanı yaşayan sporculardan Mehlika, yarın Ankara’da başlayacak U17 Milli takım kampına katılmak üzere yola çıktı. 17 Haziran’a dek sürecek hazırlık kampında Zonguldak’ı temsil edecek yetenekli sporcu, şimdiden büyük heyecan yaşıyor.

Mehlika gibi Milli heyecan yaşayan Buğra ise, 16-24 Haziran tarihleri arasında yapılacak Milli takım kampındaki yerini almayı sabırsızlıkla bekliyor.

Bu arada Kozlu Gençlik Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ, Milli takım kampı için son hazırlıklarını sürdüren antrenör Emre Kocaman ile Mehlika İnal ve Buğra Olgun’u ziyaret etti. Sporcuların heyecanına ortak olan Başdağ, başarı dileklerinde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi