2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor Kulübü tarafından hayata geçirilen madenci forması projesi tüm hızıyla sürüyor. Taraftarın yoğun ilgi gösterdiği, il ve yurt dışından büyük talep gören formalardan şuana kadar 3 bini aşkın sayıda satıldı. Kulüp, kısa sürede 6 bin 700, sezon sonuna kadar da 10 bin rakamına ulaşmak istiyor.

Kırmızı-Lacivertli yönetimin, belediye ve il başkanları, sivil toplum kuruluşları, iş adamları nezdinde satışına devam ettiği forma projesine bir destek de KYK Abdullah Sabri Efendi Yurt Müdürlüğü’nden geldi. Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren, pandemi döneminde karantina yurdu olarak özverili çalışmalarıyla ön plana çıkan yurt müdürlüğü, bu kez kendini Zonguldak Kömürspor’a verdiği destekle gösterdi.

Yurt Müdürü Adem Yay öncülüğünde el birliği veren yurt personeli, kendi arasında topladığı parayla 100 TL’den satılan formalardan 20 adet satın aldı. İmkanları ölçüsünde el birliği verip şehri profesyonel futbol liginde temsil eden kırmızı-lacivertli kulübe karınca kararınca destek olmaya çalışan yurt personeli, bu duyarlı davranışıyla tüm herkese örnek oldu.

263 maden şehidinin tek tek isminin yazılı olduğu, manevi yönden büyük bir önem ve değere sahip olan madenci formasını bugün itibariyle teslim alan yurt personeli, kendileri için gurur teşkil eden formayı en güzel yerde saklayacaklarını dile getirdi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi