Bölgesel Amatör Lig 5’inci grupta mücadele eden Zonguldak temsilcileri Kozlu Belediyespor, Ereğli Belediyespor ve Devrek Belediyespor 9’uncu haftayı mağlubiyetle kapattı.

Yenilgisiz unvana sahip Kozlu Belediyespor, saha ve seyircisi önünde Kastamonu Özel İdare’ye 3-1 mağlup olarak bu sezon ki ilk yenilgisini aldı üstelik ilk kez kalesinde 3 gol birden gördü. Ereğli Belediyespor deplasmanda komşu Bartınspor’a 2-1, Devrek Belediyespor da Düzce deplasmanında Çilimli Belediyespor’a 6-1 farklı yenildi.

KOZLU YERİNİ KORUDU

Kozlu Belediyespor yenilgiye rağmen takipçisi Karabük İdmanyurdu’nun deplasmanda Kavaklıdere’ye 1-0 mağlup olması üzerine 20 puanla liderlikteki yerini korudu.

Devrek’e ağır yenilgi yaşatan Çilimli Belediyespor puanını 19’a çıkararak ikinci sıraya yükseldi. Karabük İdmanyurdu ile Kastamonu Özel İdare 18’er puanla 3 ve 4’üncü sırayı paylaşıyor. Bartınspor’un 17 puanla 5’inci sırada yer bulduğu ligde, diğer iki temsilcimiz Ereğli ile Devrek gerilerde kaldı.

Son iki haftayı puansız geride bırakarak 13 puanda kalan Ereğli Belediyespor 7’nciliğe, sezonun en farklı yenilgisini alan Devrek 12 puanla 9’unculuğa geriledi. Ereğli liderin 7 puan, Devrek ise 8 puan gerisinde yer alıyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi