3 hafta önce Zonguldak

Zonguldak Terzi ve Ayakkabıcılar Odası Başkanı Çetin Yıldız, ekonomik krizin vatandaşları tasarrufa ittiğini eski kıyafetlerin, eski ayakkabıların gar dolabından tekrar çıktığını söyledi.

3 hafta önce Zonguldak

Zonguldak’ta sebze ve meyve fiyatlarının artması ile birlikte vatandaşlar, fidelere yoğun ilgi gösterdi. Kendi bahçelerinde sebze ve meyve yetiştirmek isteyen vatandaşlar fidelere yoğun ilgi gösteriyor.

3 hafta önce Zonguldak

Zonguldak halk pazarı kalabalık günlerinden birini yaşadı. İlginin fazla olduğu halk pazarında fiyatlarda düşüş yaşandı.

3 hafta önce Türkiye Gündemi

Bir şahıs, çikolata ve şekerleme fabrikasında birlikte çalıştığı arkadaşını öldürdükten sonra kafasına sıkarak intihar etti.

3 hafta önce Zonguldak

Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğüne görev yapan Tuncay Güngör hayatını kaybetti. Kanser tedavisi gören Güngör tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

3 hafta önce Türkiye Gündemi

Arazi meselesi yüzünden çıkan tartışmada polis memuru İbrahim E., ağabeyi Mehmet E.’yi silahla vurarak öldürdü.

3 hafta önce Zonguldak

Zonguldak’ın Kapuz Semtinin sevilen isimlerinden Ali İnce hayatını kaybetti.

3 hafta önce Türkiye Gündemi

Ataşehir'de alkollü olduğu değerlendirilen bir şahıs İETT otobüsüne alınmayınca, taksi durağından taksi kaçırmaya kalkıştı.

3 hafta önce Düzce

Düzce’de polis ekiplerince yapılan operasyonda 666 gram reçine esrar ele geçirildi.

3 hafta önce Bolu

Bolu’da Karaköy Mahallesi’nde atıl samanların bulunduğu alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin erken müdahalesi ile söndürüldü.