Zonguldak’ın Devrek İlçesinde sivil toplum kuruluşları tarafından sokak hayvanlarına yönelik düzenlenen çalışta davetliler tarafından büyük ilgi görürken, sokak hayvanlarının son durumu ve çözülmesi gereken sorunlar masaya yatırıldı. Atatürk Kültür Merkezinde organize edilen program ZBEÜ Doğa ve Sevimli Patiler Öğrenci Topluluğu, Devrek Kent Konseyi ve Devrek Belediyesinin destekleri ile hayata geçirildi. Organize edilen programda ki konuşmalarda ortak nokta olarak sokaklarda başıboş olan hayvanların kısırlaştırılması, hasta hayvanların tedavileri ile mevcut hayvanların daha iyi şartlarda yaşamlarını nasıl idame ettirilebileceği konular ele alındı.

Düzenlenen organizasyona; ZBEÜ Çaycuma Kampüsü Öğretim Görevlisi Dr.Utku Duran, Devrek Belediyesi Veteriner Hekimi Nuri Gebeş, ZBEÜ YDYO İncir harmanı Kampusu Öğretim Görevlisi Nurdem Çolak, Devrek Kent Konseyi Başkanı Faik Mekik, ZBEÜ Dr. Öğretim Görevlisi Şule Kıycı ZBEÜ Öğretim Görevlisi Dr Hale Kıycı ve ZBEÜ Doğa ve Sevimli Patiler Derneği Öğrenci Topluluğu ile çok sayıda hayvan sever katıldı. (İHA)

AW074922_01

Devrek’te sel felaketinin izleri siliniyor Devrek’te sel felaketinin izleri siliniyor

AW074922_02

Zonguldak'ta cinayetin ardındaki şok iddialar! Her aşaması korkunç! Zonguldak'ta cinayetin ardındaki şok iddialar! Her aşaması korkunç!

Erdemir'de patlama! Erdemir'de patlama!

Deniz Yavuzyılmaz Enerji Bakanı! CHP’den “Gölge Kabineli” Yeni MYK! Deniz Yavuzyılmaz Enerji Bakanı! CHP’den “Gölge Kabineli” Yeni MYK!

Editör: Murat Barutçu