Evlerine çağırdılar, dövüp gasp ettiler! Sağlık çalışanı iki kadın  tutuklandı! Evlerine çağırdılar, dövüp gasp ettiler! Sağlık çalışanı iki kadın tutuklandı!

Zonguldak’ta Cuma günü Kırat Mahallesi Koca Osman Sokak’ta yanmış halde bulunan 50 yaşındaki Vezir Mohammad Nourtani olayında, aynı ocakta çalışan başka bir Afgan uyruklu vatandaşın daha kayıp olduğu ve arama çalışmalarının sürdüğü iddia edildi. Öte yandan, gözaltı sayısının da artabileceği öğrenildi.

OCAKTAN ARKADAŞLARI ÇIKARMIŞ!

Yaşanan korkunç olayla ilgili emniyet güçleri kısa sürede belirleyici tespitler yaparak, olayın kaçak ocak cinayeti olduğunu çözdü. Zonguldak’ın ‘Kara gerçeği’ denilen kaçak ocakta yaşanıldığı düşünülen olayda, Mohammed Nourtani’nin vagonun çarpmasının ardından, kalp krizi geçirdiği, ardından yeraltında çalışan şahıslar tarafından üst kata çıkarıldığı, sonrasında ise hayata tutunamadığı öne sürüldü.

ARAÇLA ŞEHİRDE GEZDİRMİŞLER!

Sonrasında ise cesedin bir araca bindirildiği ve bir süre olay yerinden uzaklaştırıldığı, ardından da hastaneye götürmek yerine ruhsatsız ocağın bulunduğu bölgeye getirildiği diğer iddialar arasında yer aldı. Ocağın bulunduğu bölgeye getirilen şahıs burada benzin dökülerek yakıldıktan sonra Kırat Mahallesi Koca Osman Sokak’a bırakıldı.

‘PARA KARŞILIĞINDA YAKTI’ İDDİASI!

Olayla ilgili en dikkat çeken iddia ise, ocak sahiplerinin gözaltındaki başka bir kişiye şahsı yakmasını istemesi ve o şahsında para karşılığında bu işi yaptığı oldu.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

WhatsApp-Image-2023-11-10-at-14.53.18-1

WhatsApp-Image-2023-11-10-at-17.20.07

Erdemir'de patlama! Erdemir'de patlama!

Editör: Murat Barutçu