Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Zonguldak’ta parti binasını ziyaret etti.

Davutoğlu beraberinde eşi, Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı ilçe başkanları, Bartın ve Karabük il başkanları ile birlikte geldiği partisinin Zonguldak İl Başkanlığında eşine çiçek takdim edildi kendisine de Zonguldak Kömürspor atkısı hediye edildi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, parti binasında yaptığı konuşmada, Zonguldak’ın çok özel bir öneme sahip olduğunu söyledi.

Davutoğlu açıklamasında, “Bazı ziyaretleri var ki değişik gerekçelerle unutulmaz. Zonguldak Gelecek Partisi tarihi yazıldığında çok özel bir yere sahip olacak çünkü birkaç kez planlayıp da gelemedik, sonra geldiğim zaman da böylesine yoğun bir kar ve bereketle birlikte geldik. Geldiğimiz yolda yürürken hemşehrimizin sıcaklığı ile tüm karların eridiği sıcak muhabbet ve sohbetin hakim olduğu bir ziyaret gerçekleştiriyoruz. Zonguldak'ta hemşirelerimiz bizi bağırlarına bastılar. Zonguldak çalışkan insanların diyarı rızkını yerin altından çıkaranların diyarı. Şehit madencilerimiz olduğu bir şehir. Bu vesile saygı ve rahmetle anıyorum. Zonguldak Emeğin başkenti" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu konuşmasının ardından il ve yönetimleri ile birlikte Karabük ve Bartın’dan gelen partililer ile birlikte fotoğraf çektirdi.(Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi