DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanlığına genel merkez tarafından atanan Mustafa Kutayer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, “Siyasete yakın zamanlarda iki ayrı partide başladığımız ama dostlukta her zaman yan yana olacağımız Deva Partisi il başkanı Fatih Keleş hayırlı olsun ziyareti ile beni mutlu etmiştir. Zonguldak aşktır, siyasette farklı yolda yürürüz fakat Zonguldak sevdamızda ve Zonguldak için her zaman aynı yolda olduğumuz gerçeklerini konuştuk.Ülkemizin geçtiği pandemi belasında sağlık çalışanlarının  problemlerini, geliri olmayan ama ödemelerinde sıkıntı yaşayan kepenkleri kapalı. açık olduğu halde siftah yapamayan  kira, elektrik gibi  aylık ödemelerinde depresyona giren esnafımızın problemleri ve çözümleri hakkında fikir alışverişinde bulunduk.Kendisine hoş sohbeti ve dostluğu için teşekkürler ediyorum” dedi.

DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş de, Gelecek Partisi İl Başkanlığına getirilen Mustafa Kutayer’e görevinde başarılar diledi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi