Zonguldak Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iş birliği ile yürütülen sahil düzenlemesi kapsamında İsmet İnönü heykelinin önüne yapılan ve kamuoyunda büyük eleştiri konusu olan kaykay rampasının akıbeti belli oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, proje kapsamında yapılan düzenlemeler ile âtıl hale getirilen tören bölgesinin durumuna ve bu alanlarda zaman geçirecek çocuk ve gençler için ortaya çıkabilecek çeşitli güvenlik tehlikelerine ilişkin TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile bir görüşme daha gerçekleştirdi.

Dün yapılan görüşmenin ayrıntılarına ilişkin sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Yavuzyılmaz, söz konusu rampanın önümüzdeki günlerde bölgeden kaldırılacağını ve uygun bir yere deplase edileceğini belirterek şunları söyledi:

"TOKİ Başkanı Sn. Ömer Bulut’u arayarak; İsmet İnönü Park’ındaki heykelin bulunduğu tören alanını âtıl hale getiren ve spor yapan gençlerin heykele çarpma tehlikesini yaratan kaykay rampasının hangi tarihte kaldırılacağını görüştüm.TOKİ yetkilileriyle yaptığım görüşmeler neticesinde bu rampa önümüzdeki günlerde kaldırılarak, uygun ve mantıklı bir yere deplase edilecektir. Konunun takipçisi olmayı sürdüreceğim.” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi