Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer yaptığı açıklamada, “Son zamanlarda Zonguldak ve ilçelerimiz teşkilatlarında bulunan arkadaşlarımızın var gücüyle göstermiş olduğu mücadele ve çalışmalar neticesinde Zonguldak’ın ne kadar hizmet yoksunu olduğu bir kez daha gözler önüne gelmiştir” dedi.

Kutayer açıklamasında, “Kanalizasyonların açıktan denize akması, Kent merkezinde deşik yollar, yine her yağmurda içi su dolan kaldırımlar. Yıllardır dokunulmamış yer altı şebekeleri işsizlik yüzünden gençlerimizin başka şehirlere göç etmesi” diyerek şunları söyledi:

“Son 20 yıldır madenlerimizin küçültülmesi ve son iktidar partisinin ithal kömüre teşvik kararına imza atmaları, Tarım ve hayvancılığın bitmesi. Kent merkezimizin ortasından geçen kömür yüklü trenlerin trafiği sıkıştırması bu şehirde bulunan belli başlı sorunlardır.

İktidar bu sorunları bilerek göreve talip olanlar görevleri süresince bu sorunları maalesef çözememiştir. Gelecek Partisi olarak tüm ekibimizle beraber sokaklardayız ve sorunları ondan bundan duyarak değil yerinde gidip görerek inceliyoruz. Biz bu koltuklara iktidar partisinin yetkilileri gibi takım elbise giyip boyalı ayakkabılarla koltuklarda gün geçirmek için gelmedik. Ekibime güveniyorum kısa zamanda halkımızın güvenini kazandığımıza inanıyorum.

Çalışmalarımız önümüzde günlerde daha çok hızlanacaktır. Halkımızın bizi takip etmesini ve ilimizde bulunan karşılaştığımız sorunların yönetimimize iletmelerini ve bizlerle paylaşmalarını rica ediyoruz. Gelecek Partisi olarak her daim telefonlarımız açıktır. İktidar Partisi gibi listeye girebilme mücadelesi değil ekip olarak var olma mücadelesi veren bir misyona sahibiz. Tüm ekip arkadaşlarıma bu duyarlılığından dolayı kutluyorum” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi