Ak Parti Zonguldak İl Başkanlığı, “Teşkilat Akademisi Mahalle Zonguldak Eğitim Programı” düzenledi.

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen “Teşkilat Akademisi Mahalle Zonguldak Eğitim Programı” kapsamında mahalle başkanları ve köy temsilcileri ile bir araya gelindi.

Öğretmenevi toplantı salonunda düzlenen programa Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, İl Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Devrek ilçe Başkanı Murat Durdubaş, Çaycuma ilçe Başkanı Birol Yiğit, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Erbay ile partinin mahalle başkanları ve köy temsilcileri katıldı.

BU DAVA İÇİN GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞMALIYIZ

Programın açılış konuşmasını yapan Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, şunları söyledi: “Bugün aramızda çok kıymetli misafirimiz İstanbul Milletvekilimiz Mustafa Ataş var. Sayın vekilimiz bu işin mutfağından gelen, yaklaşık 40 yıldır siyasetin içinde olan biridir. 2021 yılında Ak Partimizin kuruluş aşamasında çok büyük rol almıştır ve çok büyük çalışmalar yapmıştır. Bizim rol model olarak örnek alacağımız milletvekilimizdir. Her birimiz Sayın Mustafa Ataş gibi çalışmalı Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında dimdik durmalıyız. Bu dava için gece-gündüz demeden çalışmalıyız.

GÜÇLÜ TÜRKİYE YOLUNDA HEDEFİMİZ 2023 YILIDIR

Bizler partimizin kuruluşundan bugüne kadar milletimizin desteğiyle yola çıkan, Türkiye’de yapılamaz denilen birçok hizmeti gerçekleştiren Ak kadrolarız. Cumhurbaşkanımız, genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hep beraber yol arkadaşlığı yapanlarız. Bununla ne kadar gurur duysak azdır. Güçlü Türkiye yolunda hepimizin hedefi 2023 yılıdır. 2023 seçimlerinde başarılı olabilmek için samimiyet gerekir, fedakarlık gerekir, samimiyetle çalışmak gerekir. Davaya hizmet gerekir. Zonguldak teşkilatları olarak tek vücut olmak gerekir. Büyük Ak Parti ailesi olarak hep beraber aynı dili konuşmalıyız. 2023 yılında gerçekleşecek olan seçimlerde başarılı olmak zorundayız. Bu bir yıllık süreçte daha fazla çalışmalıyız, dik durmalıyız. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın yanında dimdik durarak 2023 seçimlerinde cumhurbaşkanımızı tekrar orada görmek için var gücümüzle çalışmalıyız.

MAHALLE VE KÖY TEŞKİLATLARIMIZ UÇBEYLERİMİZDİR

Mahalle ve köy teşkilatlarımız bizim uçbeylerimiz. Onların bölgelerinde yapacağı çalışmalar Ak Partimizi zafere taşıyacaktır. Partimizi yeniden iktidara taşımalıyız. Başarılı olmak değerli dava arkadaşlarımızın yapacağı çalışmalarla, birbirimize güvenip birbirimize yaslanarak dimdik reisimizin yanında durmakla olacaktır. Dokunmadık, dolaşılmadık kapı bırakmayacağız. 2023 yılında daha yüksek oy oranıyla seçimi kazanacağız. Çok kıymetli mahalle teşkilatlarımıza, köy temsilcilerimize, milletvekillerimize ve belediye başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah Allah’ın izniyle 2023 yılında zaferi hep beraber yaşayacağız. Durmak yok yola devam.”

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’un konuşmasının ardından “Teşkilat Akademisi Mahalle Zonguldak Eğitim Programı” basına kapalı olarak devam etti. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi