Sigarayı bırakmaya yardımcı olan içinde bulunan maddelerle bir çok hastalığa faydası olan Datça Macunu, özellikle ciğer temizleme özelliğine sahip olduğu için madenciler ve sigara içenler tüketiyor. İçinde Zerdeçal, Zencefil, Havlıcan, Karabaşotu,

Hastalarının ölümüne neden olan Prof. Dr. Alper Çelik, 3 yıl meslekten men edildi Hastalarının ölümüne neden olan Prof. Dr. Alper Çelik, 3 yıl meslekten men edildi

Karanfil, Meyan Kökü, Tarçın, Menthol, Okaliptus, Nane, Keçiboynuzu, Ginseng, Kudret Narı Extratı, Kantron Extretı, Çiçek Balı, Harnup Pekmezi, Andız Pekmezi bulunan Datça macunu nefes açıcı özelliğe sahiptir. Akciğerlerde meydana gelen sorunu ortadan kaldırır ve öksürüğe iyi gelir. Balgamı ve mukus oluşumunu söküp atar, boğazı rahatlatır. Kaybolan koku hissinin yeniden kazanılmasını sağlıyor.

SİGARAYA KARŞI ÇOK ETKİLİ

Özellikle akciğerleri temizlemesi ile bilinen Datça Macunu sigaranın da etkili düşmanı. Sigarayı bırakmak isteyen kişilerin özellikle tercih edilen bir  ürün.

1 GÜNDE 2 KAŞIK

Günde sabah ve akşam olmak üzere 2 kez kullanılan Datça Macunu  erken saatlerde tüketildiği takdirde bol bir enerji kaynağı olarak da görülmektedir. Erken saatlerde tüketilen Datça macunu gün içerisinde bol şekilde enerji ihtiyacınızı karşılar.

MADENCİLER İÇİN COK FAYDALI

Maden kenti olarak bilinen Zonguldak'ta yer altında çalışan maden işçileri için birebir. Genellikle madencilerin kullandığını ifade eden Aktar Tahir Buyurucu, " Bu macun halk arasında acıbadem macunu olarak biliniyor. Genelde madenciler ve sigara içenler kullanıyor. Ciğerleri temizleme özelliği var.  Vatandaşlar tarafından çok tüketilen bir ürün. 1 tatlı kaşığı olarak günde 2 kez olarak tüketiliyor" şeklinde konuştu. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

WhatsApp-Image-2023-08-31-at-14.20.12-(1)

Editör: Murat Barutçu