Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Erkin Avcı Memur Sen İl Temsilciliğini ziyaret etti.

Ziyarette Memur Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Sağlık Sen şube başkanı Mehmet Ali Kara, Büro Memur Sen şube başkanı Ramazan Seyrek, Birlik Haber Sen İl Temsilcisi Muhammet Çatalcam, yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Memur Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar yaptığı açıklamada, SGK Haftası nedeniyle Memur Sen’i ziyaret eden SGK İl Müdürü Erkin Avcı’ya teşekkür ederek, “Sosyal Güvenlik Kurumu toplumda herkesin içinde bulunduğu, birebir muhatap olduğu bir kurumdur. Bu anlamda kurumumuzu önemsediğimizi belirtmek istiyorum. Özellikle üstünde durmaksızın bir konuda Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanlarının ciddi sorunları var ve bu sorunların çözülmesini talep ediyoruz. Bu konuda geçtiğimiz hafta basın açıklamasından kıyafet eylemine ve iş bırakmasına kadar birçok etkinlikler içerisinde olduk. Biz her zaman söylüyoruz asıl olan çalışanların mutluluğudur. Çalışanlar mutlu olmazsa siz hangi kanunu çıkarırsınız çıkarım iş barışı zor olur, verim almak zor olur. Bu anlamda Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanların daha da önemsenmesini ve taleplerini karşılanmasını istiyoruz. Bu kapsamda müdürümüzün ziyaretin çok önemsediğimizi de belirtmek istiyorum” dedi.

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Erkin Avcı da ziyarette yaptığı konuşmada, “Malum 16-22 Mayıs tarihler arası Sosyal Güvenlik Haftası ve Sosyal Güvenlik Kurumu 16 yaşını kutluyor. Bu kapsamda fiili olarak beraber çalışmış olduğumuz arkadaşlarımızın üye olduğu sendikalardan olan Memur Sen'i ziyaret ettik. Arkadaşlarımıza yapmış olduğu emekler için ve başkanımıza da bizi ağırladığı için teşekkür ediyoruz. Her yıl bir defa da olsa bu şekilde bir araya gelmeye çalışıyoruz” diye konuştu. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi