100. Yıl kutlanacak 100. Yıl kutlanacak

Genel Maden İşçileri Sendikası personellerinden, Atatürk Devlet Hastanesi temsilcisi ve hastanenin diyaliz servisi hemşirelerinden Ayşe Baş’ın eşi Seyhan Baş’ı 7 Mart 2017 yılında toprağa vermiştik.

Uzun bir süredir rahatsızlığı nedeniyle Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavi altında bulunan Seyhan Baş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

53 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Seyhan Baş Acılık Hz. Ali Camisinde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verilmişti.

Cenazeye; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, dönemin Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Ahmet Demirci, GMİS Genel Başkan Yardımcısı Satılmış Uludağ, GMİS Genel Mali Sekreteri Adnan Tıska, GMİS eski Genel Başkanları Ramis Muslu, Ramazan Denizer, Eyüp Alabaş, Atatürk Devlet Hastanesi yöneticileri ve çalışanları, GMİS şube ve işyeri temsilcileri, daire müdürleri ve mesai arkadaşları ile çok sayıda seveni katılmış ve Seyhan Baş’ı son yolculuğunda yalnız bırakmamıştı.

Genel İş Sendikasından Altuğ Dökmeci’ye ziyaret Genel İş Sendikasından Altuğ Dökmeci’ye ziyaret

Seyhan Baş’ın ismi halen görev yaptığı ve binlerce maden işçisinin hizmetine koştuğu Atatürk devlet Hastanesindeki GMİS irtibat bürosunun tabelasında yaşatılıyor.

Burada yine her gün gelen kazalanmış, yaralı maden işçilerine hastane içerisinde yol gösteriliyor, yardımlarına koşuluyor.

(Sermet Aksu)

Editör: Virda Şahin