Çöp evden dram çıktı! Çöp evden dram çıktı!

Bilecik Haber - Bilecik'te aynı evde yaşadığı kadının parmaklarını satırla keserek olay yerinden kaçan zanlı, polisin tiziz çalışması sonrası 1 saat sonra yakalandı.

Ortalığı birbirine katan alkollü şahsa meydan dayağı Ortalığı birbirine katan alkollü şahsa meydan dayağı

Olay dün Bilecik merkez Ertuğrulgazi Mahallesi Kayhan Sokak üzerinde bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre aynı evde yaşayan Afganistan uyruklu Naimi N. (26) ile Tacikistan uyruklu Feride R. (30) arasında tartışma yaşandı. Tartışma kavgaya dönüşünce Naimi N., evde bulunan satırı alarak kadının parmaklarını kesti. Kadının feryatları üzerine olayı öğrenen komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kopan parmakları toplayıp muhafaza altına alırken, kadın Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralanan kadının 5 parmağında kesik olduğu, 2 parmağının ise kesilerek koptuğu öğrenildi.

Olay sırasında evde bulunan babası Wahıd N. ile kaçan zanlı, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 1 saat sonra saklandıkları evde yakalandı. Başka bir ilde ikameti görülen ve Bilecik'te hiçbir kaydı olmayan şahısların kısa sürede yakalanması büyük takdir topladı.

Baba ve cani oğlu emniyetteki sorgusunun ardından Bilecik Adliyesine sevk edildi. İHA

15 yıl önce bu gün aramızdan ayrılmıştı; Veysel Atasoy’un eniştesi Osman Yağmurdereli 15 yıl önce bu gün aramızdan ayrılmıştı; Veysel Atasoy’un eniştesi Osman Yağmurdereli

Beton mikseri 11 aracı hurdaya çevirdi! Beton mikseri 11 aracı hurdaya çevirdi!

Tam alıştık derken, bir değeri daha gönderdik! Tam alıştık derken, bir değeri daha gönderdik!

AW948455_01

AW948455_02

Editör: Virda Şahin