Zonguldaklı teknik direktör Şenol Demir’in teknik direktörlüğünü yaptığı Serik Belediyespor, 2. Lig Beyaz grupta sezona 3 puanla başladı. Antalya ekibi, evinde konuk ettiği HES İlaç Afyonspor’u 1-0 mağlup etti.

Şenol Demir yönetimindeki Serik Belediyespor, 2023-2024 sezonunun ilk haftasını saha ve seyircisi önünde açtı. Serik İsmail Oğan Stadı’ndaki karşılaşmaya en iyi ilk 11’ini çıkaran Şenol Demir’in kadro dizilimi, Salih Şenbaş, Erbay Eker, Yunus Emre Çakır, Mehmet Demirözü, Muhammet Mahmut Emir, Mert Caymaz, Sefa Aksoy, Sinan Kalaycı, Ercüment Eray Ataklı, Muhammet Akpınar ve Emrah Tacir şeklinde oluştu.

İlk 11 düzeninde orta saha ve hücum sağ kenar sorumluluğu üstlenen Sefa Aksoy, Ercüment Eray Ataklı ve Mert Caymaz geçmiş dönemlerde Zonguldak Kömürspor’da forma giymişti.

Tanıdık futbolcular arasında yer alan Ercüment, Serik Belediyespor’u 41’inci dakikada galibiyete taşıyan golü kaydetti.

Süper Amatör Lige terfi final grubunda ikinci ayak heyecanı... Şampiyon kim olacak? Süper Amatör Lige terfi final grubunda ikinci ayak heyecanı... Şampiyon kim olacak?

İlk kez görev aldığı Serik Belediyespor’da sezona 3 puanla başlayan Şenol Demir, karşılaşma sonrası galibiyetin mutluluğunu öğrencileriyle paylaştı.

Serik Belediyespor ikinci hafta mücadelesini deplasmanda Diyarbekirspor’a karşı verecek. 3 Eylül Pazar günü oynanacak karşılaşma, Şenol Demir için çok farklı ve duygusal bir karşılaşma olacak.

Bilindiği üzere Şenol hoca, futbolculuk yıllarında şampiyonluk yaşadığı Diyarbekirspor’u, 2020-2021 sezonunda teknik direktör olarak 3. Ligden 2. Lige çıkarmıştı.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ