Son iki maç 6 puan almalıyız, bir maçı kalan Nazilli’nin de Ankaraspor’a yenilmesi şart Son iki maç 6 puan almalıyız, bir maçı kalan Nazilli’nin de Ankaraspor’a yenilmesi şart

Zonguldaklı teknik direktör Şenol Demir 2. Lig takımlarından Arnavutköy Belediyesi’ne çok yakın. Yeni futbol sezonunda Play-Off’u hedef koymayı planlayan İstanbul ekibi, Zonguldaklı başarılı teknik direktör Şenol Demir’i radarına aldı. Demir’le ön görüşme yapan Arnavutköy ekibi, kongrenin ardından transferi resmiyete kavuşturmayı planlıyor.

Geçen sezon 2. Lig Beyaz grubu 46 puanla 13’üncü sırada tamamlayan Arnavutköy Belediyespor 2023-2024 sezonuna en az Play-Off hedefiyle başlayacak. Güçlü bir kadro kurup zirveyi zorlamak isteyen 2. Lig temsilcisi, teknik direktör adaylarının ilk sırasına Zonguldaklı Şenol Demir’i koydu. Demir’le geçen hafta ön görüşme yapılırken, kongre sonrası masaya oturmak üzere söz kesildi.

Kongrenin hemen ardından resmiyete dökülmesi kuvvetli muhtemel olan anlaşmayla birlikte Arnavutköy Belediyespor süreci başlayacak olan Şenol Demir, daha önce 3. Ligde Zonguldak Kömürspor ve Diyarbekirspor’la yakaladığı şampiyonluk başarısını Arnavutköy Belediyespor’da tekrarlamak için ekibini oluşturup kollarını sıvayacak.

Yüzde yüz kazanmaya odaklı hırslı teknik adam karakteriyle tam da Arnavutköy Belediyespor’un aradığı teknik direktör özelliğine sahip olan Şenol Demir, resmi anlaşmanın sağlanması üzerine yönetimle koordineli çalışma neticesinde 2023-2024 sezonu kadrosunu oluşturacak.

Kulübün hedefleri doğrultusunda kurulacak iddialı kadroyla direkt şampiyonluk olmadı Play-Off peşinde koşacak olan Zonguldaklı teknik adam, ilk kez görev yapacağı İstanbul’da başarılı bir sezon geçirip Arnavutköy temsilcisini hedefine taşıdığı takdirde, hem İstanbul futbol piyasasında, hem de tüm Türkiye’de yine çok konuşulan bir teknik adam olacak.

ESKİ ÖĞRENCİLERİ ARNAVUTKÖY’DE

Şenol Demir’in transferinin an meselesi olduğu Arnavutköy Belediyespor’un kadrosunda, Zonguldaklı futbolseverlerin çok yakından tanıdığı Zonguldak Kömürsporlu iki eski futbolcu Mert Caymaz ile Kamil İçer yer alıyor.

Bilindiği üzere Zonguldak Kömürspor’un eski kaptanı Zonguldaklı Mert Caymaz 3 sezondur formasını giydiği Arnavutköy Belediyespor’da kaptanlık sorumluluğu üstleniyor.

İstanbul ekibinde önemli bir yeri bulunan Mert’in yeni sezonda da kariyerine Arnavutköy Belediyespor’da devam etmesi yüksek ihtimal.

Mert Caymaz’ın yanı sıra eski Zonguldak Kömürsporlu stoper Kamil İçer de geçen sezonu Arnavutköy Belediyespor’da tamamladı. İçer’in 2023-2024 sezonuna Arnavutköy’le devam etmesi halinde Demir, Caymaz ve İçer 3’lüsü, Zonguldak Kömürspor’un ardından uzun yıllar sonra yeniden aynı takımın başarısı için güç birliği yapacak.

AYNI GRUBA DÜŞEBİLİR

Ayrıca geçen sezon Beyaz grupta mücadele eden Arnavutköy Belediyespor’un yeni sezonda Zonguldak Kömürspor’a rakip olma ihtimali çok yüksek. Bu ihtimal gerçekleşirse, Şenol Demir uzun yıllar görev yaptığı Zonguldak Kömürspor’un rakibi olacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ