Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Şenol Cin yaptığı açıklamada, Batman, Zonguldak-Ereğli, Diyarbakır’da meydana gelen fırtına ve sel felaketinde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı; yaralılarımıza acil şifa diliyorum” dedi.

Cin açıklamasında, “ Kayıp vatandaşlarımızın da bir an önce bulunmasını temenni ediyorum. Rabbim ülkemizi, milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin. Ülkemizde doğal afet olayları kaçınılmazdır fakat bu felaketleri siyasi ranta çevirmek yanlıştır” diyerek şunları söyledi:

“Burada yapılması gereken sadece birlik olup en kısa zamanda yaraları sarmaktır vatandaşımızın yanında olmaktır.  Ama ne yazıktır ki hemen eleştiriye geçiyoruz o malzeme yanlış bu malzeme yanlış diye eleştiriler yapılıyor.  Peki bunlar ilk başta yapılırken neredeydiniz? Neden o zamanlar eleştirmediniz?  En çok karşı çıktığım olaydır doğal afetten siyasi rant çıkarmak. Bu ülkenin artık birlik beraberliğe ihtiyacı var . Güzel yapılan işlere destek verelim yanlış gördüğümüzde eleştirelim seviyeli bir şekilde her belediyeyi eşit görelim birini eleştirirken diğerini es geçmeyelim eleştirilerde adaletli olsun. Rabbim ülkemizi bu tür afetlerden korusun inşallah” (Haber Merkezi)

İncivez karıştı: Polisler müdahale etti! İncivez karıştı: Polisler müdahale etti!

Editör: Murat Barutçu