Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan beraberinde, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız ile birlikte ilk olarak Memur Sen Zonguldak İl Temsilciliğine bağlı Bem Bir Sen Zonguldak İl Başkanı Satılmış Öztürk ve sendika üyelerini ziyaret etti.

Bem Bir Sen Zonguldak İl Başkanı Satılmış Öztürk ziyarette yaptığı konuşmada, “Belediye Başkanımız Dr. Ömer Selim Alan’ın görev yaptığı günden beri güzel çalışmalar gerçekleştirdi. Belediye seçimlerinde sendika olarak kendisinin yanında olacağız” dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan da ziyarette,  yaptıkları çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunurken, “Misafirperverliklerinden ötürü emekçi kardeşlerimize teşekkür ediyor, sendikal çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nun Anneler Günü Mesajı Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nun Anneler Günü Mesajı

Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ardından Öz Sağlık-İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Recai Özcan ve sendika üyelerini ziyaret ederken, 5 senelik çalışmaları ile ilgili video üyeler ile birlikte izleterek yapılan çalışmaları izlettirirken, Öz Sağlık İş Sendikası Başkanı ve üyelerine teşekkür ederek, sendikal çalışmalarında kolaylıklar diledi. (Ersen Berk Çelik)

bem bir sen ziyaret

Editör: Muhammet