Zonguldak'ın Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Beldesi'nde 9 Temmuz tarihinde yaşanan sel felaketi sonrasında evleri zarar gören vatandaşlar için konteyner evler beldede kuruldu.

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş yaptığı açıklamada, afetzedeler için konteyner evlerin beldelerine geldiğini ve en kısa sürede Roman kardeşlerin bu evlere yerleştirileceğini belirtti. Ayrıca, sel felaketi sonrasında afetzedeler için kalıcı konutlar inşa edilmesi için çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Belediye Meclisi olağanüstü toplandı Belediye Meclisi olağanüstü toplandı

Başkan Gebeş ayrıca, bu süreçte desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanı, bakanlar, ilçe ve belde başkanları, milletvekilleri, AFAD Başkanı, il başkanı ve diğer destekçilere teşekkür ederek, yardımlarının her zaman hissedildiğini ifade etti. Sel felaketi sonrasındaki yardımların, afetzedelerin yeniden hayata tutunmaları için büyük bir destek olduğunu vurguladı. /Haber Merkezi

Bahçede cinsel birliktelik!  Beycuma’da skandal üstüne skandal! Bahçede cinsel birliktelik! Beycuma’da skandal üstüne skandal!

WhatsApp-Image-2023-08-18-at-17.04.13

Çaycuma’daki konsomatris ölümünde yeni gelişme! Neden kazan dairesindeydi? Çaycuma’daki konsomatris ölümünde yeni gelişme! Neden kazan dairesindeydi?

Yavuzyılmaz: Fevkani raporu adrese teslim olarak hazırlandı Yavuzyılmaz: Fevkani raporu adrese teslim olarak hazırlandı

Gizem öldürüldü mü? Suç dosyası kabarık! Fuhuş, tehdit, şantaj… Gizem öldürüldü mü? Suç dosyası kabarık! Fuhuş, tehdit, şantaj…

Cansız bedeni kıyıya vurdu Cansız bedeni kıyıya vurdu

Editör: Murat Barutçu