Zonguldak’ın Çaycuma ilçe belediyesi tarafından sosyal paylaşım sitesinden yapılan “Sirk Maymunu” benzetmesine vatandaşlar ve siyasiler tarafından tepkiler artıyor. Paylaşıma gelen tepkilerin artması üzerine, kısa süre sonra kaldırıldı.

Zonguldak’ın Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş de konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Birilerinin neden zoruna gidiyor, anlamakta güçlük çekiyorum” dedi.

Yerli ve milli olan herşeyle gurur duyuyorum” diyen Başkan Gebeş şöyle devam etti;

“Doğal gaz bulundu sevinçten gözyaşlarımı tutamadım. Togg aracının Zonguldak’a geldiğini gördüm, gurur duydum. İhalar, sihalar, TGC Anadolu dünyanın ilk SİHA gemisi gibi yerli ve milli olan her şey beni duygulandırıyor gururlandırıyor.

Birilerinin neden zoruna gidiyor anlamakta güçlük çekiyorum.

Damarlarında yerli ve milli kan taşıyan her Türk vatandaşı, yerli ve milli olan, ülkemizin büyümesine gelişmesine katkı sunacak, yatırımlarla gurur duymalıdır.

Aksi düşüncede olanları üzülerek izliyorum. Çocukluğumuzdan beri yerli malı haftası yaparız, Cumhuriyetimizin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önümüze koyduğu hedefler doğrultusunda, bizi muhasır medeniyetler seviyesine ulaştıracak bütün çalışmaları destekliyorum, gurur duyuyorum ve arkasında olduğumu ifade ediyorum.

Yerli ve milli düşünce içerisinde olan kardeşlerimizi saygıyla selamlıyorum.” (Haber: Fadime YILMAZ ELMA)

Skandal paylaşım! Togg’a ‘Sirk maymunu’ dedi! Skandal paylaşım! Togg’a ‘Sirk maymunu’ dedi!

Yaşadıklarını gözyaşları arasında anlattı, hepsinden şikâyetçiyim Yaşadıklarını gözyaşları arasında anlattı, hepsinden şikâyetçiyim

Ayaklar geldi montajına başlanacak Ayaklar geldi montajına başlanacak

 

Çaycum'da mera açılışı yapıldı Çaycum'da mera açılışı yapıldı

345593925_1258370851469984_2914210323380071858_n

Editör: Murat Barutçu