Zonguldak Sarayspor U15 Türkiye Şampiyonası’na çok hızlı başladı. Sarı-Kırmızılı yetenekler, Ankara Polatlı Gençlikgücüspor’u 4-1 mağlup etti.

İkinci Amatör Ligde bu hafta kim kazandı, kim kaybetti? İkinci Amatör Ligde bu hafta kim kazandı, kim kaybetti?

Zonguldak’ta şampiyonluğun ardından U15 Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Zonguldak Sarayspor, Karabük grup merkezinde temsilcimiz oldu.

Ankara Alkula Gençlik ve Spor, Ankara Polatlı Gençlikgücüspor, Düzce Ayyıldız Gençlik ve Spor, YeniBartınspor ve Çankırı Gençlik ve Spor’la birlikti grup birinciliği mücadelesi veren Zonguldak Sarayspor, ilk maçında bugün Ankara Polatlı Gençlikgücüspor’la karşılaştı.

Karşılaşmayı baştan sona üstün götüren Zonguldak Sarayspor, mücadeleyi 4-1 farklı kazandı. Sarı-Kırmızılı takıma galibiyeti getiren golleri Eyüp (2), Mert Çoban ve İbrahim Uzun kaydetti.

İlk gün galibiyetiyle dikkatleri üzerine çeken Zonguldak Sarayspor, yarın saat 15.00’te Düzce Ayyıldız Gençlik ve Spor’la karşılaşacak. Temsilcimiz bu maçı kazandığı takdirde, ikinci kademe turuna yükselecek takımın belli olacağı final oynama hakkı kazanacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ