Zonguldak’ta korkutan kaza! Zonguldak’ta korkutan kaza!

Zonguldak’ın tanınmış simalarından, renkli kişiliği ile gönüllerde taht kuran Ercan Gönültaş, Yeniden Refah Partisi’nin Zonguldak adayı oldu. Bugüne dek sanat ve televizyonculuk adına yaptığı projelerle ön plana çıkan Gönültaş’ın Muslu’dan aday gösterilmesi ise belde halkında heyecan yarattı.  Gönültaş, yerel seçimlerde iddialı bir şekilde yer alacak.

Ercan Gönültaş, adaylığıyla ilgili yaptığı açıklamada, hiçbir kimseyi ayırt etmeden hizmet edeceğini belirtti. Adaylığı açıklandıktan sonra Muslu beldesinde heyecan yaratan Gönültaş, sanat ve televizyonculuk kariyerinin yanı sıra Muslu'da hizmet verme arzusuyla seçmenlerine seslendi.

Gönültaş, adaylık açıklamasında aynı zamanda Muslu'da yaşayan herkesin kardeşi, dostu olduğunu vurgulayarak, seçim sürecinde diğer adaylarla olan ilişkilerin de önemine değindi. Kendisini alçak gönüllü ve Muslu'nun her bir insanının gönlünü kazanmak için çaba gösteren biri olarak tanımlayan Gönültaş, Muslu'yu daha güzel bir yer haline getirmek ve insanların birbirleriyle daha iyi ilişkiler kurmalarına katkıda bulunmak istediğini ifade etti.

Ercan Gönültaş’ın açıklamasının devamı şu şekilde:

“Seçmenlerinizin her adayı dinlesinler projelerini görsünler. Adaylar kendilerini en güzel bir şekilde tanıtsınlar. Mutlaka herkesin sevdiği saydığı adaylar olacaktır. Bu seçimin doğal karakteridir.  Seçmenlerimiz her bir adaya saygılı sevgili olsun.  Beldemiz küçük yer, burada herkes birbirleriyle hısım akraba, arkadaş hiç bir seçmen kendi adayına yalakalık yapacağım diye diğer adaylara giderli davranmasınlar. Böyle üzücü olaylara sebebiyet vermesinler. Her seçmen olgunlukla Muslu belediye başkanlarına hürmet etsinler. Kimsenin kalbi kırılmadan seçimi noktalayalım. Kim kazanırsa kazansın herkesle beraber o başkanı kutlayalım.

Daha önceki  dönemlerde ellerde sopa ile başkan taraftarları birbirlerinin alanlarına sokmama veya evleri ipotek altına alma gibi çağ dışı davranışları kimse yapmasın. Her bir adayın afişleri olacaktır. Bu afişleri yırtmak kopartmaktansa oy vermezsin tepkini böyle gösterirsin. Afiş yırtmak ahlaksızlıktır. Terbiyesizliktir. Muslu’da yaşayan hemşerimizle hiç bir derdim sorunum yok. Herkesi kendim gibi görüyorum.  Her bir başkan oy isteyecektir. Takdir seçmenin. Kendimi yırtmadan doğal bir şekilde karşınızda olacağım. Kendimi en güzel şekilde sizlere sunacağım.   Benim işim program yapmak ve halka sunmak. Şimdi ise kendimi sizlere en güzel bir şekilde sunacağım inşallah.

Ercan Gönültaş bir gönül insanı olarak beldemizde her bir insanımızın gönlünü fethetmek için uğraş ve çaba göstereceğim. Sizlere laik bir başkan olabileceğim sıcaklığını, bir gönül insanı olduğumu sizlere yaşatmak için uğraşacağım.  Bu zamana kadar işimiz gereği İstanbul'da ve Azerbaycan kanallarında program yaptık. İstiyorum ki Azerbaycan Türkiye gönül köprüsünü resmi bir şekilde yapmak istiyorum.

Güneydoğu depreminde Azerbaycanlılar Türkiye’ye destek oldular. Beni Azerbaycan kanalı Türk vatandaşı olduğum için teşekkür mesajını bana yaptırdılar. Bunun asıl nedeni medyatik oluşum ve de programcı ve sunucu oluşum. Şükürler olsun her yerde haber değeri olan sizin içinizden birisi olan kardeşinizim.

 50 şarkı eseri yaptım. Sizlerle kucaklaştıktan sonra Azerbaycan’a gidip geleceğim. 2 Eser yazdım okudum elimde onları okuyup geleceğim. Muhteşem 2 eserim oldu. Bu sayede MESAM a üye olma hakkım oldu.  Bu güzellikleri bana yaşatan Rabbime hamd ediyorum şükrediyorum.

Ben nefsi ile egolu ile insanlara tepeden bakan biri değilim. Alçak gönüllü oluşumu her daim içimde hissederek karşımdakine yaklaşırım. Benim en çok aday oluşum. Irkçı, meşrepci, grupçu, bizden değil, öteleyici, insan kayırma, benim partime gelirsen, bize yanaşırsan bize oy verirsen bizim bayrağımızı taşırsan sana iş imkanı buluruz, yaklaşımlarını peygamberimiz ayakları altına aldım der. Kimsenin kimseden üstünlüğü yok. Üstünlük iyilik yapmada ve takvada olduğunu söyler. Emirköylü, Muslulu Kasköy’den deyip ırkçı davranışlara girmeyin.

Kimse nerede doğup kimin oğlu kimin arkadaşı dostu olacağını bizden daha iyi Mevla bilir. Ben sizin kardeşinizim, dostunuzum. Ben sizden biriyim. Allah'a yemin olsun, bunu inkar eden şeytandır.

Ben hiç bir parti ayırt etmeden herkese eşit ölçüde davranacağım. Gönül belediyeciliğini ortaya kayacağım. İnsanları oy pusulasından çıkartmış olacağım. Belediyeden herkesin faydalanmasını sağlayacağım. Herkesin projesine katkı vereceğim.

KİMSE ŞUNU DEMESİN BURADA YENİDEN REFAH PARTİSİ NİN OYU YOK DEMESİN. BURADA AK PARTİ YOKKEN İLKİN REFAH PARTİSİ VARDI. ŞİMDİDE BEN POTANSİYELİMİ ANLATMAYA GEREK YOK HERKES BİLİYOR. ZONGULDAK BİLİYOR TÜRKİYE BİLİYOR. SİZLER İÇİN NELER YAPACAĞIMI NASIL PROJELER ÜRETECEĞİMİ GÖRECEKSİNİZ. GERGİNLİK BİTSİN İNSAN İLİŞKİLERİ NORMALE DÖNSÜN. BİRİLERİNİN MUTLULUĞU DEĞİL HERKES MUTLU OLSUN.

Size her türlü para teklifinde bulunabilirler rüşvet avanta verebilirler alın. O paralar sizin soluduğunuz dumanın hakkıdır. Oy namustur. Para ile satılmaz, Kim Muslu’yu daha iyi yönetecekse kim daha faydalı olacaksa onu seçmek en doğrusunu seçmek insanlık göreviniz vatandaşlık görevinizdir. Sizi gerçekten her daim yanınızda olacak adayı seçmenizi tavsiye ediyorum. Bir kişisel gelişim uzmanı olarak bunu şiddetle tavsiye ediyorum.

Ben bugün kendimi ne kadar adam edebildim. Ve bugün kime ne kadar faydam oldu onu düşünürüm.

Boğa burcu insanıyım. Sıcak kanlı, hümanist, insan sevgisi zirvede olan birisiyim. Boğa burcu her bir yerde çabuk kaynaşır çabuk kendini sevdirir, o bölgenin o mekanın lideri olur. Duygusaldır. İyilikseverdir. Kendini değil hep başkasını düşünür. Elindekini hep ikram eden biridir. Dili tatlıdır. Özü yumuşaktır. Konuşkandır. Sosyaldır. Lüksü sever giyinmeyi sever. İtici değil çekicidir. Son derece anlayışlıdır ve sabırlıdır. Başka birilerinin iradesiyle hareket etmez. Kendi doğrularından şaşmaz. Adam satmaz. Riyakârlık hiç yapmaz, Adaletle şiddetle meziyet edinmiştir. Boğa Burcu ile görüşmek konuşmak kaynaşmak huzur, mutluluktur, yaşamdır.

Boğa burcu güvenmediği yerde kalmaz kaçar gider.

Uğraşmaz düzelteyim diye, Boğa burcu sıkıntıya gelmez. Kendisini sıkan kişilerden şiddetle uzaklaşır

Boğa burcu kirlemeyi sevmez, Aklayıp paklamayı onerize etmeyi var etmeyi sever. Karşısındaki küçük görmez, hemen seviyesine iner. Çoçukla çocuk Statüsü olanın yanında hemen üslübunu değiştirir.

Tek kelime ile boğa burcu hayattır yaşamak isteyene

Değerli dostlarım. FUTBOL TAKIMI TUTAR GİBİ BU KAZANANAZ DEMEYİN, BU DAHA FAYDALI OLUR,  DAHA GÜZEL YÖNETİR. İNSANLAR ARASINDAKİ DARGINLIK GERGİNLİK BİTMİŞ OLUR. MUSLU DAHA İNSAN İLİŞKİLERİYLE ANILAN ANLAMLI VE ÇOŞKULU İNSANLARIN MEKANI HALİNE GELİR.

 Sevgili adaylarımız ve seçmen dostlarımızı, sizleri en kalbi sevgi saygı ve hürmetle selamlıyorum. Her bir dostuma sevgi saygı ve selamlarımı sunuyorum.”

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Editör: Fadime Yılmaz Elma