Süper Amatör Ligde 2022-2023 sezonu şampiyonu Alaplı Belediyespor’un taraftar grubu Mavi Şeytanlar’ın tribün lideri Ferhat Demirezen, 9 yıldır başarıyla taşıdığı tribün liderliği bayrağını gençlere devretti. Şampiyonluğun gönül rahatlığını yaşayan yılların deneyimi, bundan sonraki süreçte tribünde olmasa bile gençlerin her daim yanında olacak.

Geçen hafta sonu şampiyonlukla biten sezonun hemen ardından tribündeki aktif görevini bırakan Ferhat Demirezen, ayrılığa ilişkin olarak yaptığı paylaşımda, görevini şampiyonluğun verdiği gururla bıraktığını açıkladı.

2014 yılında kurulan Mavi Şeytanlar taraftar grubuna aralıksız 9 yıl liderlik yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Demirezen, “2014 yılında temelini attığımız Mavi Şeytanlar taraftar grubunun liderliğini büyük bir heves ve istekle yürütmeye çalıştık. Yeri geldi üzüldük, yeri geldi mutlu olduk. Yağmur çamur demeden şanlı Alaplı Belediyespor armasının peşinden her yere koşturduk. Bu yolda dost da edindik, düşman da. Bilerek ya da bilmeyerek kırdıklarım olduysa herkes hakkını helal etsin” dedi.

Hedeflenen Bölgesel Amatör Lige çıkmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Sarı-Mavi lider, sözlerini şöyle noktaladı:

“Tribün liderliğini Bölgesel Amatör Lige çıkmanın gururu ve mutluluğuyla bırakıyorum. Bazen yerinde bırakmak lazım. 9 yıldır taşıdığımız bayrağı gençlere devretmek istiyorum. Bu karar, yeni alınmış bir karar değil. Grup arkadaşlarımla bir ay önce paylaşmıştım, bugün ise kamuoyuna duyurmak istedim. Büyük bir gururla yaptığı tribün liderliği görevini bırakıyorum. Alaplı Belediyespor’a olan sevgim ve tutkum, ölene kadar devam edecek.”

TRİBÜN LİDERLİĞİNİ

ÖMER YILMAZ'A DEVRETTİ

Süper Amatör Ligde içeride, dışarıda oynanan müsabakalarda, tribünlere renk katıp heyecan yaratan Mavi Şeytanlar, yoluna bundan sonraki süreçte Ömer Yılmaz’ın tribün liderliğinde devam edecek.

10’uncu kuruluş yılında yarı profesyonel lig olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Ligde boy gösterecek olan Mavi Şeytanlar, Yılmaz’ın tribün liderliğinde yine tribün içinden gelen gençlerden oluşan 20 kişilik ekip kurdu.

Tribün, organizasyon, sosyal meyda, ürün satış, gençlik teşkilatlandırma ve üniversite gibi alanlarda sorumluluk üstlenen grup, böylelikle taraftar ağını daha da büyütüp 2023-2024 sezonundan itibaren Bölgesel Amatör Ligde fark yaratacak.

Spor kamuoyuyla paylaşılan görev sorumlulukları kapsamında, grubun genel koordinatörlüğüne Atakan Kaplancan getirilirken, Alihan Temiz, İsmail Özgün, Kadircan Bozkurt tribün sorumlusu, Enes Yalçın, Berkan Karahan, Mertcan Erdoğmuş organizasyon sorumlusu, Burak Çevik, Meriç Yoldaş, Sinan Kılıç, Umut Karakaya sosyal medya sorumlusu, Yusuf Urkan, Yusuf Baş, Murat Öztürk ürün sorumlusu, Efe Demirezen gençlik başkanı, Ömer Sözer gençlik başkan yardımcısı, Altuğ Sarı, Kağan Asır Akbaş Gençlik Teşkilatlandırma ve Organizasyon sorumlusu, Çağrı Gülsoy ve Mehmet Ali Yıldırım da üniversite sorumlusu olarak görev üstlendi.

TFF Hukuk Kurulu konuyu derinleştiriyor! “Maçta ne gördünüz anlatın?” TFF Hukuk Kurulu konuyu derinleştiriyor! “Maçta ne gördünüz anlatın?”

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ