Memur Sen Zonguldak İl Temsilciliğine bağlı Sağlık Sen Zonguldak Şubesinin geçtiğimiz hafta Cumartesi günü Öğretmen evinde yapılan olağan genel kurul sonrasında seçilen yeni yönetim mazbatasını aldı.

Sağlık Sen Zonguldak Şube Başkanı Mehmet Ali Kara, mazbatasını almasının ardından yaptığı açıklamada, “Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanlarımız ile birlikte ülkemize ve Zonguldak’ımıza hizmete devam” diyerek şunları söyledi:

“Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Zonguldak Şubemizin 6. Olağan Genel Kurulu neticesinde, üyelerimizin ve delegelerimizin büyük teveccühüyle yeniden Şube Başkanı seçilerek, bu kutlu davaya dört yıl daha hizmet şerefine nail olduk.

Sorumluluğumuzun farkındayız. Bu sorumluluğu omuzlarımıza yükleyen üyelerimize karşı ödevlerimizi de çok iyi biliyoruz. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın refahı, huzuru ve mutluluğu için geçmişte verdiğimiz mücadeleyi daha da büyüterek geleceğe taşıma arzusundayız.

Kongre sürecimizde, öncesinde ve sonrasında her daim yanımızda olan başta Zonguldak’ta görev yapan kıymetli sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımıza, desteğini hiçbir zaman üzerimizden esirgemeyen memleketimizin medar-ı iftiharı Genel Başkanımız Semih Durmuş’a ve Genel Merkez yöneticilerimize, kongremize katılarak bu kutlu günde bizleri yalnız bırakmayan Zonguldak Milletvekilimiz Sn. Hamdi Uçar’a, ülkemizin dört bir yanından gelen Memur-Sen ve Sağlık-Sen başkanlarımıza, kurumlarımızın yöneticilerine, şehrimizin STK temsilcilerine ayrı ayrı can-ı gönülden teşekkür ediyorum… Allah birlik beraberliğimizi daim eylesin. Bizleri doğru bildiğimiz yoldan, Erdemliler Hareketi yolundan ayırmasın” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi