1 Mayıs kutlamalarında bomba alarmı! 1 Mayıs kutlamalarında bomba alarmı!

Programda ilk olarak konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Zonguldak böyle bir yaşamı hak etmiyor. Hakikaten yaşanabilir bir Zonguldak yeniden büyük Zonguldak için biz bu yola çıktık. Belediye başkan adaylarımızın sahada yaptıkları çalışmalara katılıyorum. Esnaf sohbetlerinde kamu ziyaretlerinde dernek ziyaretlerinde izliyorum. Dünde Makine Mühendisleri Odasını ziyaret ettik. Zonguldak’ta yaşayan herkesin Zonguldak’ta ki yollardan, Zonguldak’ta ki hizmetlerden Zonguldak’ta ki yaşam kalitesinden suyun kalitesinden memnun değil. İnşallah bizler göreve geldiğimizde Milli Görüş belediyeciliğini Zonguldak’la buluşturduğumuzda farkı vatandaşlarımızı görecek' dedi.

CEM DERELİ: ZONGULDAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

Programda konuşan Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkanı Adayı Cem Dereli, "Bizler Zonguldak için yola çıktık. Bizler bir aydır sahadayız. 41 tane projemiz var.  Bizlerin söylediği, üzerine aktardığı birçok politikayı, birçok yol ve yöntemi uyguladıklarını gördükçe Allah'a şükürler olsun diyorum. Daha ne olursa olsun ilgili bir takım hizmetleri yapma noktasında bile destek oluyor. Bugün 28 Şubat bizim için özel bir gün. Hem rahmetli Erbakan Hoca'mızın 13'uncu vefat yıl dönümünü bugün  sağ olsun başkanım organize etti. Öğle namazında hep birlikte bir  orada bir araya gelip  Allah kabul ederse inşallah güzel bir şekilde yaptık. Seçime kısa bir zaman kaldı. İnşallah sizlerin desteğiyle, kıymetli Zonguldaklı hemşehrilerimizin de bize gösterdiği teveccühüyle Zonguldak'ta 31 Mart'ta Milli Görüş belediyeciliği ile daha yaşanabilir, daha müreffeh, daha güzel, daha iyi bir halde hepimizin hak ettiği güzel bir yaşam olacak şekilde Zonguldak'ta birlikte bir Zonguldaklı hemşehrilerimize sunacağız.

Bununla ilgili teknik, bilgi, donanım birikim çok ciddi anlamda bir geçmişimiz var. İnşallah dediğim gibi diğer adaylar şu anda bile örnek oluyoruz söylediklerimize. 41 projemiz var. 41 kere maşallah diyoruz. Kırk bir projemizin içerisinde özellikle Zonguldak'a ekonomik, sosyal ve kültürel olarak ayağa kaldıracak Zonguldak'ın tüm altyapı sorunlarını, içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu, asfalt, yol gibi problemlerini çözecek.

Zonguldak'ın kent olarak kentsel dönüşüm ve kent estetiğiyle buluşturacağız. Zonguldak'ta bugün hastane ziyaretimiz vardı. Zonguldak'ta bir görüntülemeyle ilgili yani MRB ve benzeri eee randevularla ilgili bir yıl sonra ise bir buçuk yıl sonraya randevu alıyor. Oradaki bir vatandaşımıza özel rica etti. Bizim projelerimizde var, incelerseniz görürsünüz. Zonguldak'a, Zonguldak Belediyesi'ne bir görüntüleme merkezi kazandıralım istiyoruz Haberal hocamıza gidelim. Ondan rica edelim. O da bizi kırmaz. Zonguldak'ı bir görüntüleme merkezini belediye vasıtasıyla kazandıralım diyoruz. Dolayısıyla kendinin zaten yaptığı hizmetler vardır burada. Onlardan bu anlamda da çok ona fazlasıyla teşekkür ediyoruz. Birçok projemiz var. Hayata dokunacak. Vatandaşa gerçekten hayatın yaşama anlamında kolaylaştır Ve sosyal belediyeciliği Türkiye'de Zonguldak Belediyesi'nde gösterecek önemli projelerimiz var. İnşallah onları da zaman içerisinde sizlerle paylaşacağız" şeklinde konuştu. (Sertaç Özdemir)

saadet seçim ofisisaadet seçim ofisi-3saadet seçim ofisi-2saadet seçim ofisi-6saadet seçim ofisi-5saadet seçim ofisi-9

Editör: Muhammet