Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer ve yönetim kurulu üyeleri Mithatpaşa Mahallesi Toptancılar Sokağı'nda bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinlediler.
İlçe Başkanı İsmail Üstünyer yaptığı konuşmalarda; mahalli idareler seçimlerinin yaklaşmakta olduğunu, Saadet Partisi'nin en iyi adayları hem belediye başkanlıklarında, hem belediye meclislerinde hemde il genel meclisinde göstereceklerini, belediyecilik işinin Saadet Partisi'nin işi olduğunu, belediyeleri kazandıklarında en mükemmel hizmetleri yapacaklarını, belediyelerin kapılarına "RÜŞVET ALANDA VERENDE MEL'UNDUR" tabelasını asacaklarını, 3Ç formülünü uygulayacaklarını (ÇALMADAN, ÇALDIRMADAN, ÇALIŞMAK), geçmişte yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduklarını ifade etti. 
Vatandaşlar ve esnaflar da ziyaretten memnuniyet duyduklarını, hizmeti kim daha iyi yapabilecekse onu tercih edeceklerini, mevcut durumun her yönü ile sıkıntılı olduğunu, geçinmekte zorlandıklarını ifade ettiler. 
Ziyarette yönetim kurulu üyeleri Mehmet Ulu, Satılmış Eraslan, Osman Karadayı, Muhammer Akbıyık ve Adnan Kocaali de bulundular. 
İsmail Üstünyer "Milletimizin saadet ve selameti için çalışmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı ve ziyaretlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.(Haber: Ersen Berk Çelik)
lkjfl

ksdhl

ZONSİAD'dan Çağlayan'a ziyaret ZONSİAD'dan Çağlayan'a ziyaret

kşaskfi

Editör: Muhammet